Te leuk: deze loungesetjes voor je kind

11.12.2023 11:06

Natuurlijk zit zo’n Paw Patrol/Peppa Pig/LOL-pak comfortabel, maar stijlvol? Niet echt (of echt niet). Chateau Bodi komt met het beste van twee werelden: comfortabele loungesetjes voor je kleine waarmee ‘ie ook nog eens hartstikke knap voor de dag komt. Win-win.

Het fijnste aan dit alles? Wij geven maar liefst 4 heerlijkeloungesetjes weg ter waarde van 79,00 euro.

Het verhaal achter Chateau Bodi

Samra, de oprichter, vervult diverse rollen als toegewijde moeder van twee kinderen, enthousiaste docent Engels en geschiedenis, en ambitieuze ondernemer. Met de wens om de uitdagingen voor ouders te verminderen en het leven van kinderen te verbeteren, is ze een reis begonnen en heeft ze Chateau Bodi opgericht. Het merk richt zich op het ontwerpen van hoogwaardige en modieuze kleding voor kinderen. Kiezen tussen mode of comfort? Onzin, volgens Samra.

Duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit vinden ze bij Chateau Bodi heel belangrijk. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid van je kind en tegelijkertijd lang meegaan. Daarnaast worden alle producten zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, zodat ze niet alleen praktisch zijn, maar er ook nog eens fantastisch uitzien.

Hoe maak je kans?

Deze winactie is gesloten.

Deze winactie loopt van 11 tot 18 december. Op 18 december maken wij de 4 gelukkige winnaars bekend via een persoonlijk bericht.

In samenwerking met Kek Mama