Met deze tas heeft je kleine een streepje voor (en je kunt ‘m nog winnen ook)

20.11.2023 08:00

Natúúrlijk is een kneiter felgekleurde tas met de favoriete animatieheld van je kleuter erop altijd een succes… maar of jij er ook zo vrolijk van wordt? O My Bag Amsterdam heeft niet alleen hele mooie, maar ook duurzame en praktische tassen en wij mogen er twee weggeven!

Mama verdient een mooie tas, maar jouw junior natuurlijk ook. De Billie Junior (t.w.v. € 119) is gemaakt van O My Bag’s kenmerkende gecertificeerde biologische en gerecyclede katoenen voering en heeft een stijlvolle gestreepte buitenkant. Niet alleen mooi, maar ook praktisch met meerdere vakken, zodat lunchbakjes, schrijfboekjes en drinkbekers er allemaal in passen.

Hoe kun je winnen?

Deze winactie is gesloten

*Door je aan te melden met je gegevens ga je ermee akkoord dat Kek Mama en MŌSZ je een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox bezorgen (je kunt je altijd en gemakkelijk weer uitschrijven). Winnaars krijgen op 26 november bericht.

Over O My Bag Amsterdam

O My Bag Amsterdam is een merk van leren tassen en accessoires dat wordt geleid door vrouwen. Ze hebben een missie om tijdloze en mooie tassen te creëren die eerlijk en duurzaam worden geproduceerd. Al hun producten worden vervaardigd in Kolkata, India, waar ze ook bijdragen aan lokale projecten die onderwijs, vrouwenemancipatie en de ondersteuning van LGBTQ+ jongeren bevorderen.