Stylish én praktisch: met deze schoenen kom jij wel aan die 10.000 stappen

08.04.2024 13:21
Beeld: Bashoe

In de eindeloze rij voor de achtbaan, tijdens een flinke boswandeling met het hele gezin of gewoon ,om die 10.000 stappen een keer wél te halen: een paar goede wandelschoenen is een must voor elke mama.

Niets zo irritant als knellende tenen in je toch niet zulke comfortabele sneakers als je nog wel een paar passen moet zetten. Maar aan de gouwe ouwe wandelschoen, lomp, log en lelijk, wil je ook niet. Hoeft ook niet. Bij BASHOE hebben ze modieuze stappers ontwikkeld die de juiste ondersteuning biedt voor heerlijke wandelingen, maar waar je ook mee gezien kan worden buiten de wandelpaden. Win-win!

Win-win-win

Of eigenlijk win-win-win: want wij geven twee paar (twv 229 euro) weg met de volgende specificaties:

  1. Middelhoog model (wandelschoen type A)
  2. Stevige neus
  3. Handgemaakt in Portugal
  4. Leren upper
  5. Isolerende en ademende voering deels gemaakt van gerecyclede PET-flessen
  6. Anatomisch ondersteunend voetbed
  7. Loopzool met afwikkeling en stabiele middenzone
  8. Dempende loopzool gemaakt van lichtgewicht en thermoplastisch polyurethaan
  9. Loopzool met goed profiel en grip op diverse ondergronden

Krijg je daar jubeltenen van? Mooi! Vul het winformulier in, volg BASHOE en Kek Mama op Instagram en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars.

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

Deze winactie is gesloten

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama