Winnen: 10x INSTAX Pal camera (t.w.v. €99,99)

13.06.2024 09:00

Schiet de leukste momenten met de INSTAX Pal, een superkleine digitale camera die al jouw spontane momenten met veel enthousiasme vastlegt. Van festivals tot familiereünies, jij klikt er voortaan op los. En goed nieuws: wij geven er tien weg!

Dit compacte wonder is makkelijk mee te nemen aan je sleutelbos of in je tas, dus heb je hem altijd bij de hand om dat perfecte shot te maken! De camera is verkrijgbaar is vijf gave kleurtjes – Gem black, Milky White, Powder Pink, Pistachio Green en Lavender Blue. Daarnaast heeft deze gadget een handige micro SD kaarsleuf én zelfs een statiefbevestiging.

Wil je hebben

Het coolste van de camera is toch wel de multifunctionele, afneembare ring. Deze kun je gebruiken voor de volgende dingen:

  •  Voor een betere grip (schuif om je vinger) 
  •  Voor een beter beeld (gebruik ‘m als zoeker) 
  •  Voor opnamen op afstand (zet me veilig en wel op de ring)

Zo maak je kans

Wil jij kans maken op een van de tien INSTAX  Pal camera’s? Schrijf je dan in via ons winformulier en volg Kek Mama en INSTAX op Instagram. De winnaars krijgen bericht via de mail.

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven).

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.