Deze prachttas wil je hebben (en kun je winnen)

03.10.2022 14:20

Ben jij op zoek naar de perfecte tas met een vleugje Parijse flair? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! In samenwerking met O My Bag Amsterdam geven we maar liefst 2 x Damestas Gina Baquette weg, ter waarde van €229 per stuk! Deze tas is ideaal voor alle moeders die stijlvol én praktisch willen zijn.

De Gina Baquette is de ideale tas voor moeders die niet willen slepen met te veel gewicht, maar toch al hun essentiële spullen bij zich willen hebben. De tas wordt geleverd met een schouderband, maar je kunt hem ook combineren met een van de speelse webbing straps van het merk voor een persoonlijke touch.

Zo maak je kans om te winnen:

  1. Volg Kek Mama op Instagram: @kekmamamagazine
  2. Volg O My Bag Amsterdam op Instagram: @OMyBagAmsterdam
  3. Vul het winactieformulier in

*Door je aan te melden met je gegevens ga je ermee akkoord dat Kek Mama en MŌSZ je een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox bezorgen (je kunt je altijd en gemakkelijk weer uitschrijven). Winnaars krijgen op 12 oktober bericht.

Over O My Bag Amsterdam

O My Bag Amsterdam is een inspirerend merk van leren tassen en accessoires, geleid door vrouwen. Hun missie is om tijdloze en prachtige tassen te creëren die eerlijk en duurzaam worden geproduceerd. Alle producten van O My Bag worden vervaardigd in Kolkata, India, waar het merk ook bijdraagt aan lokale projecten die onderwijs, women-empowerment en de LGBTQ+ jongeren ondersteunen.