Kek Mama en C&A verrassen twintig moeders met een (modieuze) verwendag

23.09.2021 14:34

Dat je als merk je steentje bij moet dragen aan een duurzamer leven weten Kek Mama en C&A als geen ander. En dat het heel waardevol is om drukbezette moeders af en toe in het zonnetje te zetten ook. 

Daarom sloeg Kek Mama samen met C&A de handen ineen om op één dag zowel de sustainable denim als twintig moeders in het zonnetje te zetten.

Blauwe bubbel

De winnaressen kwamen uit alle windstreken samen in de prachtige C&A Damrak in Amsterdam. Hier werden ze verwelkomd met een lekkere blauwe bubbel en een klein hapje – even bijkomen voordat het shoppen kon beginnen. Influencers Lizet Greve en Iris Zeilstra stonden de vrouwen bij met stijladvies. Beide influencers zijn tevens drukbezette moeders en weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om af en toe een momentje voor jezelf te pakken. 

Workshop

Gehuld in een geweldige, nieuwe denim outfit togen de vrouwen naar de elektrische boot die prachtig versierd op hen lag te wachten in de Amsterdamse grachten. Met een heerlijke blauwe cocktail in de hand konden de winnaressen deelnemen aan een denim workshop. Een oude denim hoef je niet weg te gooien, maar kun je op creatieve manieren een tweede leven geven. Ook kregen alle vrouwen de kans hun nagels te laten versieren door de nagelstylistes van Lakwerk.

Goodiebag

De winnaressen gingen met een goedgevulde goodiebag en een stralende glimlach naar huis. Een dag zonder kinderen en met een vriendin is in het leven van een drukke moeder meer dan goud waard. Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie.