In samenwerking met Kek Mama

Je kinderen makkelijk en veilig vervoeren? Déze award winnende bakfiets moet je hebben

20.04.2023 11:00

School, (sport)clubjes, de supermarkt, het strand of bos: je pendelt nogal wat op en neer als je kinderen hebt. Het is dan wel zo fijn om een vervoersmiddel te hebben dat jullie makkelijk, snel én veilig op de plaats van bestemming aflevert. Goed nieuws: de Urban Arrow Family voldoet aan al die eisen. Niet voor niets is hij uitgeroepen tot Bakfiets van het jaar 2023.

Helemaal fijn: het is een elektrische bakfiets. Dat scheelt je behoorlijk wat trapwerk, want je zoeft moeiteloos door de stad, het platteland of waar je dan ook maar naartoe gaat.

Robuust & soepel

Je fietst niet alleen makkelijker omdat de Urban Arrow Family elektrisch is, maar ook omdat je kinderen een verlaagde zitpositie hebben. Daardoor ligt het zwaartepunt lager en dat merk je aan de wegligging en het evenwicht – het voelt heel steady, en niet ‘gammel’ wat je soms weleens met andere fietszitjes hebt. En hoewel deze bakfiets er robuust uitziet, stuurt ie als een zonnetje, hartstikke soepel dus.

Fijne extra’s

Overal is trouwens aan gedacht, want met de optionele extra voorbank, de regenhoes of autostoel adapters kun je de bakfiets afstemmen op de behoeften van jouw gezin. O, en dankzij de stevige en verstelbare driepuntsgordel én de extra dikke bak (gemaakt van materiaal dat ook wordt gebruikt voor motorhelmen) zitten je kinderen ook helemaal veilig. Ha, er zijn kortom zóveel mogelijkheden met de Urban Arrow dat je je auto voortaan lekker op de oprit kan laten staan – ben je nog groen bezig ook.

Topcadeau

Heb je jouw zinnen op deze bakfiets gezet? Komt goed uit, want er loopt tot en met 31 mei 2023 een fijne actie. Dan krijg je bij aankoop van een Urban Arrow Family namelijk een accessoire pakket cadeau, dat bestaat uit een Regenhuif Plus, een extra bankje én vloermat t.w.v. € 597. Goeie deal, toch? Lees er hier alles over of bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt.