Ons filmpje met columnist Roos Schlikker als relativerende kerstman bij een hysterisch kerstdiner is massaal bekeken op Facebook, YouTube en Instagram.

Het filmpje over decemberstress tijdens een uit de hand lopend diner raakt duidelijk een snaar. Het werd niet alleen 440.000 keer bekeken, and still counting. Ook kregen we veel bijval en geestige Decemberstress-momenten toegestuurd. 

Fijne decemberactie

De hele maand december lees je op onze site massa’s geestige columns, goeie artikelen en fijne tips over en tegen Decemberstress. En bij ons filmpje hoort ook een toffe decemberactie. Als je je #DecemberStress-moment met ons deelt, maak je kans op een van de 25 #DecemberStress-relaxpakketten t.w.v. € 140. En natuurlijk krijg je daar bovenop nog de nieuwe Kek Mama agenda én het Kek Mama Liefdesboek cadeau. Want: Kek Mama lezen helpt.

En met deze fijne mensen hebben we ons #DecemberStress filmpje gemaakt

Script en spel: Roos Schlikker
Regie: Marjolijn Heijnen van Marjo & Marie
Camera: Judith van Lunsen
Editing: Marieke Zwaan van Marjo & Marie
Productie: Lisa van Hal
Styling: Iris van Asselt, Sabine Geurten en Maureen Kengen
Visagie: Judith Pronk
Locatie: Keizer Culinair
Kek Mama tafelgenoten: hoofdredacteur Sara van Gorp met Mark, Ko en Toon, Kek Mama tantes Dorine Hermans en Els Rozenbroek met Joost, columnist Anke Laterveer met Hannah en Jakob, columnist en chef redactie Mariette Middelbeek met Erik, Casper en Nora, redacteur Bernice Nikilijuw met Harvey. En Liv, dochter van chef beeld Sabine Geurten.

Met bijzondere dank aan: Deborah Bosboom en Tim den Heijer van De Combinatie Van Factoren.

 

Decemberstress? Bekijk ons hilarische filmpje of profiteer van onze geweldige abonnee-aanbieding:

 

Ontdek een mysterieus maanlandschap, relax op een parelwit strand. Vanuit de appartementen wandel je eerst door het centrum, daarna kom je bij de haven van Puerto del Carmen en de tapastentjes. 

 

Wat is het precies?

Op het Canarische eiland Lanzarote in Puerto del Carmen, een plaatsje dat bestaat uit een zes kilometer lange boulevard met twee stranden, een mooi oud centrum inclusief vissershaven, restaurants en winkels. 

Hoe is ons appartement?

Appartementen Morromar zijn strak, fris en gezellig ingericht. Er zijn twee zwembaden, een mini-club (4-12 jaar) en een kinderdisco. Vlakbij zijn er winkels én het Matagorda-zandstrand. 

Wat hoort bij dit arrangement?

  • Retourvlucht Amsterdam-Lanzarote met TUI fly
  • Luchthavenbelasting/brandstofheffing
  • Retourtransfer luchthaven-hotel
  • Nederlandssprekende reisleiding
  • 7 x overnachting o.b.v. logies en ontbijt
  • Gratis upgrade naar halfpension

GA NAAR TUI.NL/KEKMAMA

Bellen kan ook: 088-0885885 (lokaal tarief). Of ga langs bij een TUI-winkel.

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl