Glamping in Zuid-Frankrijk: 8 dagen vanaf €490

06.12.2019 10:01

Wil je net als Kek Mama’s Eline van een onbezorgde glamping-vakantie genieten met je gezin? In het zuidelijkste deel van Frankrijk ligt het prachtige resort Domaine Presqu’île de la Franqui, pal aan de Middellandse Zee.

Als je Elines verhaal hebt gelezen, dan weet je: met kamperen heeft glamping weinig meer van doen, zo luxe en comfortabel is alles. Wat blijft is het heerlijke buitengevoel en een veilige omgeving voor de kinderen. De luxe chalets of tentlodges waarin je verblijft, liggen vlak bij het strand en de driekamerchalets hebben zelfs een privéjacuzzi. Op het terrein bevindt zich ook een zwembad en een wellness. Misschien een goede reden om de kinderen onder te brengen bij de kidsclub, waar ze Nederlands spreken. De glamping Domaine Presqu’île de la Franqui ligt in het uiterste zuiden van Frankrijk, aan de kust van Languedoc & Roussillon. Je vindt er de mooiste zandstranden met gezellige strandtenten. Als je zin hebt in actie is er keuze te over: watersporten, mountainbiken, wandelen. En wil je eropuit, dan ben je in no-time in de mooiste stadjes. 

 

Wat hoort bij dit arrangement?

  • 7x overnachting o.b.v. logies
  • gas, water en elektriciteit
  • bedlinnen en handdoeken

Exclusief voor lezers van Kek Mama:

  • speciale korting van 5% (verwerkt in de prijzen), de vanafprijs is €490 per verbijf per week
  • welkomstdrankje voor de ouders
  • gratis paardwandeling voor de kinderen

Reisperiode: het hele zomerseizoen – Boekingsperiode: t/m 29 februari 2020 – Exclusief calamiteitenfonds (€2,50 per boeking) – op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing

Ga naar TUI.NL/KEKMAMA

Bellen kan ook: 088-0885885 (lokaal tarief) of ga langs bij een TUI-winkel