Deze essentials mogen niet ontbreken aan jouw vakantie (en je krijgt ze nu gratis bij 4 x Kek Mama)

03.07.2024 11:45

Ik ga op vakantie en neem mee… 128 miljoen babydoekjes, 93.000 kledingsetjes, 123 liter zonnebrand en natuurlijk de nieuwste Kek Mama editie boordevol zomerverhalen.

Gratis vakantiecadeaus

Raak je niet uitgelezen? Sluit dan nu een abonnement af voor slechts € 39,80 (in plaats van € 93,70) en ontvang geweldige cadeaus. Wat dacht je van deze stijlvolle vakantietas? Met de afmetingen van 25x25x45 cm en een inhoud van 30-40 liter, heb je altijd genoeg ruimte voor al je spullen.

Met de Cabau Waterfles blijf je zelfs op de heetste bestemmingen lekker gehydrateerd. Deze handige fles van 1 liter heeft een draaglus voor gemakkelijk meenemen en is lekvrij, dus perfect voor je vakantietas.

Kek Mama topdeal

Wat krijg je bij deze topdeal? Hier is het overzicht:

  • 4 extra dikke Kek Mama specials
  • Een Cabau Waterfles
  • Een Cabeau Vakantietas
  • De leukste en herkenbaarste verhalen van (bekende) moeders
  • Elk kwartaal de nieuwste Kek Mama op je deurmat

Pak deze deal en maak je vakantie compleet! Sluit dit abonnement nu af voor € 39,80 (i.p.v. € 93,70). De tas en fles worden 3 weken na afsluiten van je abonnement opgestuurd en OP=OP.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.