In samenwerking met Kek Mama

Dít jij wil weten over de allernieuwste iPhone 14-serie

08.09.2022 16:35
glitterspullen_in_haren

Apple lanceert weer een hele serie toffe en splinternieuwe iPhones. Boordevol fijne snufjes en innovaties om jouw leven net wat makkelijker te maken. En helemaal mooi meegenomen: op tijd voor je verlanglijstje voor de komende feestdagen. Meer weten over deze iPhone 14-serie? Lees dan vooral even verder.

Weet je nog? 

Apple vernieuwde in één klap de smartphonewereld met de introductie van de eerste iPhone. Slechts het begin, want inmiddels zijn we al bij de iPhone 14. Dat Apple niet stil heeft gezeten, blijkt uit alle vernieuwingen die de iPhone al deze jaren krijgt; prachtige babyfoto’s en familievideo’s maak je in een handomdraai, te gekke apps kun je direct delen met de hele familie en zelfs je kind kan er als een pro mee aan de slag. Welke handige snufjes de iPhone 14 -serie daar nog aan toe te voegen heeft? Nou, dít:

Helder, groot en klein

Door naar de iPhone 14. Daar zijn dit jaar twee modellen van gelanceerd: de iPhone 14 en de grotere 14 Plus. Ook de nieuwe iPhone 14 Pro is gelanceerd en heeft twee groottes, van respectievelijk 6,1 en 6,7 inch groot. Het scherm is volgens Apple veel helderder dan voorheen. Fijn, kun je wat meer zien, onder die plakkerige kindervingerafdrukken.

Multi-tasking mama

Natuurlijk kom je altijd handen te kort, als jij je telefoon wil checken. Een van de nieuwe functies van de iPhone 14, is dat de iPhone 14 pro altijd het scherm – een beetje – aan heeft staan. Je kunt de tijd en bepaalde notificaties zien, zonder je telefoon aan te zetten. Het scherm ververst met minimaal één beeldje per seconde, om te zorgen dat je niet veel meer stroom verbruikt.

Onderweg 

Hoera, voor een betere batterij. Op je telefoon tijdens zwemles van je kind, lang erop werken of onderweg je kind zoet houden met jouw telefoon op de achterbank? Kan allemaal. Door de langere batterijduur blijft je iPhone 14 veel langer in de lucht. 

Schieten maar 

Er is een enorme verbetering voor foto’s bij weinig licht. Handig om, gewoon binnen, toch de leukste en meest heldere foto’s te maken op dat leuke kinderfeestje. Ook heeft de telefoon een nieuwe selfiecamera. Ook deze camera werkt bij laag licht veel beter. Close-ups en groepsfoto’s zijn scherper en kleurrijker dan ooit. Wil je je foto’s naar een nog hoger plan tillen? iPhone 14 Pro heeft een 48-MP hoofdcamera die een ongekende hoeveelheid detail vastlegt en een telelenscamera waarmee je ook op grotere afstand prachtige close-ups maakt. ‘Welke fotograaf heeft deze prachtige foto gemaakt?’ Jij.

Hollywood

Maak je weleens een filmpje als je met je kinderen in het park speelt, of terwijl je een avontuurlijke wandeling maakt? Dan is de actiemodus iets voor jou, want daarmee maak je strakke handheld-video’s als je zelf in beweging bent. Activeer een speciale actiemodus, waardoor bewegend beeld beter wordt gestabiliseerd. Daarmee lijkt het alsof jouw video uit een heuse actiecamera komt.

Lekker kleurtje

Mooie nieuwe kleuren maken je shopervaring natuurlijk helemaal compleet. De iPhone 14 komt in blauw, zacht paars, zwart, sterrenlicht wit en knalrood. De 14 Pro heeft vier kleuren: zwart, zilver, goud en lichtpaars. Welke kies jij?

Check álle snufjes en vergelijk

De iPhone 14- serie heeft zoveel te bieden. Benieuwd naar alle details van ieder model uit de iPhone 14-serie? Bekijk dan alle verschillen tussen de iPhone 14 vs de iPhone 14 Pro en check daar ook de handige iPhone 14 vergelijk-pagina van KPN. Vergelijk bijvoorbeeld makkelijk de iPhone 14 schermgrootte met die van de andere modellen.

Hulp nodig met kiezen

Wil je hulp bij het kiezen van een nieuw mobiel abonnement, smartphone of internetaansluiting? Maak dan een online afspraak met de keuzehulp adviseurs van KPN. Zij staan voor je klaar, wanneer het jou uitkomt en weten alles van de nieuwe iPhone 14 en iPhone 14 Plus

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KPN.