10 redenen om te stemmen op Kekmama.nl als Website van het jaar 2020

08.09.2020 14:43
10 redenen stemmen Kek Mama website jaar 2019

Krijg jij ook geen genoeg van persoonlijke verhalen van andere moeders, opvoed-hacks en inspirerende interviews? Dan heb je natuurlijk al lang op kekmama.nl gestemd als Website van het Jaar 2020. Niet? Dan hier tien redenen om dat via deze link alsnog heel snel te doen.

 1. We relativeren als geen ander. Gedeelde smart is halve smart, nietwaar? Elke dag publiceren we talloze verhalen van medemoeders. Gênante ervaringen, hilarische, mooie én verdrietige. O, en we schuwen natuurlijk ook onze eígen verhalen niet.
   
 2. We hebben humor en bovenal: zelfspot. Want laten we eerlijk zijn: hoeveel we ook van onze kinderen houden, en hoe hard we ons best ook doen, uiteindelijk doen we allemaal maar wat. Met alle – vaak hilarische – taferelen van dien.
   
 3. We helpen je op weg waar nodig. Met tips, hacks en informatie wanneer je zelf eens met je handen in het haar zit. Bij waterpokken, bijvoorbeeld. Of luie partners. Driftige peuters en prepubers. Maar ook wanneer je je afvraagt waar je met kinderen nu echt eens een hele avond ontspannen uit eten kunt.
   
 4. We zijn actueel. We haken in op nieuws dat er voor jou als moeder toe doet. Dat kan over gezondheidszorg gaan, of maatschappelijke onderwerpen, maar natuurlijk ook gewoon over babynieuws bij celebrities.
   
 5. We laten je lachen met eyecatchers. Volg je ons al op Instagram?
   
 6. We zorgen voor de leukste inspiratie. Voor de inrichting van je huis en kinderkamer, bijvoorbeeld, maar ook voor opvoeding en je relatie, reizen, uitgaan, kleding en hoe je in vredesnaam af en toe wat tijd voor jezelf kunt pakken.
   
 7. We helpen je ontspannen. Tip: pak een kop thee of een glas wijn en kruip met de iPad in een hoek van de bank: mama is even gesloten.
   
 8. Je vindt bij ons de leukste aanbiedingen. Voor uitjes, mode, vakanties en nog veel meer. Dat wil toch iedereen?
   
 9. We zijn het beste excuus voor werkontwijkend gedrag. Of het nu tijdens je werk is of het huishouden: even pauze en surfen op Kekmama.nl, en je kunt er weer uren tegenaan.
   
 10. Je maakt kans op de mooiste prijzen. Echt, door gewoon hier je stem uit te brengen. Een greep uit de prijzen: een overnachting in een viersterrenhotel, een Sonos PLAY:5 en cadeaubonnen van Bol.com, ter waarde van honderd euro. Waar wacht je nog op?
   

Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief >