Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Klantenservice Kek Mama

Bel 088 - 550 02 50
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Top 5 veelgestelde vragen

1

Kan ik het magazine ook online via kekmama.nl bestellen?

Je kunt de laatste editie altijd via kekmama.nl bestellen. Wil je oudere edities bestellen? Dan kan via magazine.nl.

2

Hoelang is de Voordeelpas geldig?

De Kek Mama Voordeelpas is een jaar geldig en geldt tot wederopzegging. Je kunt dus het hele jaar door profiteren van alle voordelen. Je account wordt dan automatisch verlengd.

3

Welke producten kan ik kopen op kekmama.nl?

Op kekmama.nl kun je op verschillende plekken producten kopen. In ons aanbiedingen overzicht vind je alle producten die je direct via Kek Mama kunt kopen. Het aanbod verandert regelmatig, dus houd de site goed in de gaten.

Je kunt ook in onze Shop producten kopen. Wij maken een voorselectie van fijne items, zodat je niet het hele internet hoeft af te struinen. Je kunt de producten vervolgens aanschaffen bij de winkel die het product op voorraad heeft door te klikken op het product.

4

Ik heb mijn tijdschrift niet ontvangen, wat moet ik doen?

Heb je het laatste nummer van je tijdschrift niet ontvangen? Bel ons zodat we dit voor je kunnen oplossen. Ook als je een eerder nummer niet hebt ontvangen, bel je met onze klantenservice.

We leveren jouw tijdschrift altijd op dezelfde dag, behalve op feestdagen. Onvoorziene omstandigheden bij PostNL kunnen ervoor zorgen dat je blad soms later wordt bezorgd dan je van ons gewend bent. Komt dit te vaak voor? Neem dan contact op met PostNL.

5

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Wil je je abonnement opzeggen? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice.