Van Linda de Mol en De Balkjes tot Arie Boomsma en zélfs de kersverse baby van Bobbi Eden: alle LINDA.tv-sterren zijn de studio ingedoken om een hysterisch kerstlied in te zingen. En daarbij hoort (uiteraard) en net zo hysterische videoclip.

Tip: bekijk 'm tot het einde. Krijg je geen spijt van.

Bitterzoet
Onze vrienden van LINDA.tv maken al dik een jaar de fijnste programma's als De Mobiel Van..., Bobbi gaat dieper, Goedemorgen! en natuurlijk de succesvolle serie Bitterzoet, geschreven door onze eigen Roos Schlikker. Verder voorziet de video-app je dagelijks van veelbesproken viral filmpjes en tv-fragmenten die je gezien móet hebben. Wij zijn er dol op.

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bobbi en Mark hebben een topweek achter de rug met als één van de hoogtepunten de tweede verjaardag van zoon Brandon. De kers op de taart? Hét cadeau, waar de kleine man dolgelukkig mee is. “We mogen het niet eens aanraken."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >