Van Linda de Mol en De Balkjes tot Arie Boomsma en zélfs de kersverse baby van Bobbi Eden: alle LINDA.tv-sterren zijn de studio ingedoken om een hysterisch kerstlied in te zingen. En daarbij hoort (uiteraard) en net zo hysterische videoclip.

Tip: bekijk 'm tot het einde. Krijg je geen spijt van.

Bitterzoet
Onze vrienden van LINDA.tv maken al dik een jaar de fijnste programma's als De Mobiel Van..., Bobbi gaat dieper, Goedemorgen! en natuurlijk de succesvolle serie Bitterzoet, geschreven door onze eigen Roos Schlikker. Verder voorziet de video-app je dagelijks van veelbesproken viral filmpjes en tv-fragmenten die je gezien móet hebben. Wij zijn er dol op.


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

video-vader-kinderen-in-bad

Bad voor de helft vullen met water, paar druppels badschuim erin, speeltjes erbij en klaar ben je - de vader uit onderstaande video pakt het toch wat grootser aan.

En dat resulteert in een hilarische video die al duizenden keren is geliket.

 

Lees ook
17x de leukste (subtropische) zwembaden voor kinderen >

 

'Een goede echtgenoot'

Op Facebookpagina Good Husband Movement - LoveTap schrijft de vader: 'Een goede echtgenoot zijn, betekent soms niet meer dan een goede vader zijn.' En daar geven wij 'm groot gelijk in.

 
Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >