In samenwerking met Kek Mama

Heeft een olifant blauwe ogen? Check het zelf

13.10.2017 13:02

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Neem je kinderen mee voor een avontuurlijke dag in Beekse Bergen. Ga met z’n allen op safari en kijk de olifanten diep in de ogen.

In het wildlife park vind je behalve olifanten ook leeuwen, neushoorns, krokodillen, gorilla’s, zebra’s en nóg ruim 150 wilde diersoorten.

Verschillende safari’s

Rijd zelf met de auto over de vernieuwde autoroute, stap in de safaribus en leer van de rangers over het dierenrijk of pak de boot voor een mooie vaarroute langs de dieren in het wild – alles is mogelijk. Ook kun je natuurlijk wandelend het park verkennen om de talloze exotische dieren te spotten.

Eigen bingo

Voor kinderen zijn langs de wandelroutes spannende extra’s bedacht zoals adventure trails en speeltuintjes. De dieren in het park zijn te bewonderen in hun ruime verblijven en op grote savannes, waar ze vrij kunnen bewegen.

Kortom: ruim 120 hectare op zoek naar Afrika’s dierenrijk. Leuk: speel je eigen bingo: hoeveel diersoorten kun jij ontdekken? Zijn jullie echte avonturiers? Ga dan ook zeker mee op de wandel- en roofvogelsafari!

Ga mee

Egemen (7) en Ela (5) gaan samen met hun ouders, Kemal (38) en Nilufer (35) overnachten in  Beekse Bergen waar ze in het donker een wandelsafari beleefden. In het tweede deel van hun videoverslag zie je hoe er weer een nieuw avontuur op ze te wachten staat.

 

 

De eerste aflevering gemist? Kijk ‘m hier terug

Kaarten met korting

Bestel hier je kaarten en krijg tot € 7,50 korting op entreekaarten van Beekse Bergen.

Blijf slapen

Nog niet alles gezien? Overnacht dan in het Beekse Bergen Vakantiepark en verleng je bezoek met een dag (of twee). Vanaf voorjaar 2018 gaat het avontuur ’s nachts gewoon door. Dan is het ook mogelijk om tussen de dieren in een Afrikaanse lodge te slapen, waar de dieren op slechts 15 meter afstand lopen. Kijk hier voor de mogelijkheden.