‘Mijn dochter (4) showde mijn vibrator vol trots aan alle gasten’

04.10.2021 14:02
thuisparty's seksartikelen Beeld: Shutterstock

Elke maandag vertelt een moeder over het moment in het moederschap waarop het even he-le-maal misging.

Isaura is getrouwd met Steven en moeder van Selène.

Barbecue

Een nieuw huis met fijne tuin, goed weer en coronaversoepelingen: Steven en ik vonden afgelopen zomer hét perfecte moment voor een feestje. En dus schaften we een xxl-barbecue aan en nodigden we al onze vrienden en familie uit voor een fijne samenkomst.

Blijkbaar was ik niet de enige die zin had in gezelligheid, want op een paar vakantiegangers na waren alle genodigden van de partij. 40 man in totaal.

Lees ook – Dat wordt een spannende avond: 7x opwindende seksspeeltjes

‘Kijk oma!’

De drank vloeide rijkelijk, de zon scheen volop en het vlees siste op de barbecue. Niets meer aan doen, dacht ik terwijl ik trots naar de fijne groep in onze tuin keek. Tot ik vanuit de woonkamer een ongemakkelijke schaterlach hoorde, mijn beste vriendin mij geschrokken aankeek en wees naar Selène, die in opperste concentratie met mijn vibrator heen en weer zwierde. ‘Kijk oma!’, riep ze verrast terwijl ze het ding op standje tril zette.

Neuzen

Ik rende naar Selène toe, griste de vibrator uit haar handen en riep geschrokken: ‘Waar heb je die nu weer vandaan?!’ Met de staart tussen de benen legde ze uit dat ze op mijn slaapkamer in de kastjes ging neuzen en deze ‘wiebelslang’ tegenkwam…

Al snel was ik van de schrik bekomen en kon ik alleen maar lachen. En de visite? Die had voor de komende verjaardagen genoeg gespreksvoer.

Benieuwd naar meer moederblunders? Elke maandag lees je een nieuw ‘Dat ging ff mis’-verhaal op Kekmama.nl.