In samenwerking met Kek Mama

‘Elke dag werden we giechelend wakker: welke verrassing zou de kalender vanavond voor ons hebben?’

30.09.2021 10:45
easytoys kalender

Tess (32), getrouwd met Olaf (32), moeder van Borre (7) en Dolf (5)

“Zin in seks heb ik eigenlijk altijd wel. Maar tijd? Mijn dagen worden opgezogen door twee zoons, een eigen zaak, huishouden, herdershond, sportclubjes; noem de hele riedel maar op. Om de aandacht meer op passie en vooral op ons als stel te richten, verzon ik onlangs een ‘seks challenge’. Bijna een maand lang moesten mijn man Olaf en ik ‘verplicht’ seksen. Gelukkig hadden we daar hulp bij. Als extra stimulerende ondersteuning had ik de EasyToys adventskalender gekocht. Zo konden we elke dag een sexy cadeau uitpakken, dat ons bijna automatisch in standje seks zette.

Olaf en ik zijn elkaars eerste liefde en hebben nooit met een ander gevreeën. Geen behoefte aan ook. Ik ben na vijftien jaar nog steeds hartstikke verliefd op mijn eigen man. Als we op een verjaardag zitten, Olaf aan de ene kant van de kamer en ik aan de andere, denk ik altijd: jij bent echt de lekkerste man die er rondloopt. Terwijl we de hele dag op elkaars lip zitten in onze viswinkel en ook stressvolle periodes gekend hebben, blijft onze liefde en aantrekkingskracht overeind. Olaf en ik zoenen veel, gerust ook even snel tussen het helpen van klanten door. Maar echt seks hadden we door het drukke leven hooguit eens per week. Daar moest verandering in komen vond ik.

Het idee voor een seksmarathon, ontstond toen ik op internet stuitte op de erotische luxe adventskalender van EasyToys. Leek me het ultieme cadeau voor mijn hard werkende man, maar het prikkelde meteen mijn fantasie. Wat als we niet alleen elke dag een vakje openden, maar dan ook meteen een vrijpartij omheen bedachten? Op die manier konden we de nieuwe aanwinsten meteen uitproberen én ons gemiddelde ophogen.

’s Middags werd het enorme pakket thuisbezorgd, ’s avonds wist ik niet hoe snel ik de kinderen op bed kon leggen en de hond uitlaten. Olaf keek verbaasd op, toen ik in een jurkje de trap afliep. Het was toch maar een gewone woensdagavond? We hadden toch geen uitgaansplannen? Zijn gezicht keek nog verbaasder, toen ik hem de mysterieuze doos gaf. Was het onze trouwdag? Jubileum van de zaak? Pas toen hij het begeleidend briefje opende, waarop ik had geschreven dat ik hem uitdaagde om vanaf vandaag een maand lang elke dag te seksen, begon hij te stralen. ‘Wow, dit is te gek’, riep hij. En hij werd nog enthousiaster toen hij de adventskalender opende.

Pakje één was meteen een topper. Een duo-toy die we graag wilden uitproberen tijdens een  vrijpartij. Een handige QR-code op de verpakking, vertelde ons precies hoe we ’m konden gebruiken. En super tof: hij was al helemaal opgeladen en ready voor take off!  We konden bijna niet wachten tot we de volgende cadeaus mochten openen. Elke dag werden we giechelend wakker: wat zou de kalender vanavond voor ons op het menu hebben staan?

Een maand lang hadden we echt de beste seks éver. Overdag waren we elkaar al steeds aan het teasen en uitdagen. We raakten elkaar ‘per ongeluk’ op intieme plekken aan of appten dubbelzinnige teksten. Het voelde alsof ik stiekeme afspraakjes maakte met mijn eigen man. Soms waren we te nieuwsgierig naar de inhoud van de doosjes. Dan konden we niet tot ’s avonds wachten en plantten de kids voor de tv, hielden even een vluggertje van tien minuten met behulp van de zojuist uitgepakte massage-olie. Of ik stuurde de jongens naar de buurjongetjes, trok snel een lingeriesetje aan en appte Olaf dat hij naar boven mocht komen.

De maand was nog niet voorbij, toen alle pakjes waren uitgepakt, maar we maakten ’m toch af. We hadden genoeg inspiratie gekregen en waren nog lang niet uitgespeeld met de aanwinsten. Soms was het geschenk iets te heftig naar mijn smaak (denk aan bondagestraps), maar dan grepen we terug op een eerder item. Vooral de vlinder van 13 was een waanzinnig succesnummer.

Inmiddels zijn we alweer even klaar met deze uitdaging. Het was een super ervaring en de kalender gaf dat waanzinnige tikje extra. We hebben ook alles weer netjes terug in de doosjes gedaan, om zo langer plezier te hebben van het verrassingsaspect. Maar heel eerlijk: we hebben het dagelijks seksen niet kunnen volhouden. Wel heeft het voor een boost gezorgd en doen we het veel vaker dan voorheen. En voorlopig hebben we ook nog genoeg leuke items om het heel lang  spannend te houden in de slaapkamer.”

Wil je meer lezen over de EasyToys adventskalender? Kijk hier en ga net als Tess en Olaf ook 24 dagen lang de uitdaging aan, met behulp van deze sexy cadeautjes.