In samenwerking met Kek Mama

Zo entertain je de kinderen een zomer lang

15.07.2020 08:10
Disney+ zo entertain je kinderen hele zomer

Of je deze zomervakantie thuis blijft of toch op vakantie gaat, een portie vakantie inspiratie kan iedereen wel gebruiken.

Zet die tent maar op

Voor onvergetelijke herinneringen hoef je niet ver te reizen. Zet je tent maar eens op in de tuin of ga met het hele gezin een nachtje ‘kamperen’ in de woonkamer. We geven geen slaapgarantie, maar het levert ongetwijfeld een bijzondere nacht op voor jou en je kinderen.

Popcorn erbij

Organiseer een bioscoopmiddag thuis op de bank. Knutsel samen de toegangstickets, zorg voor fijne zitplekken en maak verse popcorn. En nodig vriendjes of familie uit. Samen film kijken is het leukst! Wordt het een film van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars of National Geographic? Films op Disney+. zijn onderverdeeld in categorieën als Oceanen, Superhelden en Avontuur.

Zonder wifi

Met een Disney film maak je de kinderen sowieso blij. Geen wifi? Dat is geen probleem met Download en Go van Disney+. Voor € 6,99 per maand kun je de hele zomer de leukste films en series onbeperkt downloaden. Superhandig voor thuis, op de achterbank onderweg naar je vakantiebestemming of op de camping na een dag spelen in het zwembad.

Kruip in de huid van je favoriete personage

Films wakkeren de fantasie aan. Kinderen vinden het vaak geweldig om in de huid van hun favoriete personage te kruipen en een film na te spelen samen met vriendjes. Van Elsa en Anna tot Sneeuwwitje, Vaiana en Mickey Mouse; voor ieder kind is er een favoriet te vinden. Kijk op Disney+ welke films je deze zomer allemaal onbeperkt kunt downloaden en kijken.

Plannen maken

Met dagjes weg ontdek je hoe mooi Nederland is. Plan deze uitjes samen met je kinderen. Ga bijvoorbeeld op speeltuintjesjacht in een woonplaats verderop. Of maak samen met de kinderen een lekkere lunch en picknick in het bos. Ook leuk: op de fiets naar een boomgaard om zelf vers fruit te plukken en meteen op te snoepen. Van het fruit dat overblijft maak je gezonde ijsjes, smoothies of jam.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >