In samenwerking met Kek Mama

Waarom deze neusspray een uitkomst kan zijn voor jouw gezin

16.09.2020 07:52
neusspray uitkomst voor gezin otrivin Beeld: Shutterstock

Dit seizoen zorgt vaak voor een droge of geïrriteerde neus. Door brullende verwarming en aircosystemen op kantoor of op school, het leven in de stad, of als je gevoelig bent voor allergenen in de lucht. Een verzachtende neusspray kan verlichting geven. We zetten wat tips op een rij.

Sprayen maar

Heel vervelend als het hele gezin met een hoofd vol snot en een verstopte of droge neus rondloopt. Aanpakken dus. Een neusspray kan zachtjes de neusholten reinigen wanneer deze verstopt zijn, door het wegwassen van het overtollige slijm, stof, pollen of andere deeltjes uit de lucht die in de neus zitten. Het verdunt namelijk neusafscheiding, maakt snot los en helpt bij de verwijdering ervan. Ook fijn om een droge neus wat vocht te geven voor een extra wakker gevoel.

Niet delen

Natuurlijk leer je jouw kinderen dat delen iets tofs is. Maar ho, stop. Kies je voor neusspray, dan is het belangrijk dat ieder een eigen neusspray heeft. Deel een spray niet met je kind, partner of andersom, om kruisbesmetting van bacteriën te voorkomen. Net als je tandenborstel dus, die hou je ook voor jezelf. Ook is het verstandig om eerst je neus te snuiten of die van je kind voordat je gaat sprayen, zodat er geen snot in de weg zit. Na gebruik moet de pomp goed worden schoongemaakt.

Goedemorgen

Je neus schoonmaken past natuurlijk perfect in je ochtendroutine. Plaats de sprays (voorzien van een leuke sticker met naam) naast de tandenborstel. Zo vergeet niemand de neus te reinigen en helemaal fris op pad te gaan.

De kracht van Aloe Vera

Je hebt vast wel gehoord over de verzachtende werking van Aloe Vera. Bijvoorbeeld na verbranding door de zon. Maar wist je dat de plant nog veel meer eigenschappen heeft die gunstig zijn voor je huid en gezondheid? Het staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Neusspray Otrivin Aloe Vera bevat ook natuurlijk poeder van de Aloë Vera plant, ideaal voor een geïrriteerde neus.

Verfrissend

Otrivin Natural Aloe Vera neusspray is een zeewateroplossing zonder conserveermiddelen en 100% natuurlijk op basis van zeewateroplossing en Aloe Vera extract. De spray zorgt ervoor dat de neus een 3-in-1 verzorging krijgt: reinigen, hydrateren en verzachten. De toegevoegde Aloe Vera heeft een hydraterende werking op de slijmvliezen in de neus, waardoor zij minder droog en geïrriteerd raken. Geschikt voor jou en de kinderen (ouder dan 2 jaar). Gebruik één a twee keer per dag per neusgat en je verfrissende ochtendroutine is begonnen.

 

Otrivin Natural Aloe Vera is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
OTRI-20-00038 KOAG/KAG nr: 309-1020-4406

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!