Mama horoscoop: Maagd

30.08.2016 12:58
Horoscoop Maagd

24 AUGUSTUS – 22 SEPTEMBER

Maagdmoeders zijn heel goed in overzicht, klare lijnen en helderheid. En dat betekent niet per se dat jouw huis smetteloos schoon is of dat je kinderen er altijd piekfijn bij lopen. Het betekent dat je talent hebt voor efficiëntie, dat er gezonde maaltijden op tafel komen en dat je als geen ander weet hoe goed kinderen het doen op rust, reinheid en regelmaat.

Voor vrouwen die carrière en moederschap succesvol kunnen combineren, moet je bij een Maagd zijn. Hun geheim: goed plannen en vooruitdenken. Maagdmoeders zijn stapelgek op hun kinderen, maar hebben geen blinde vlek voor hun eigen kroost en hebben niks met verwende prinsjes en prinsesjes. De kinderen voorlezen, leren fietsen of samen met ze koken – door tijdnood en een chronisch hoog liggende lat lukt dat helaas minder vaak dan je wenst. Je talent voor perfectie is daarom tegelijkertijd je valkuil. De oplossing ligt voor de hand: fluit jezelf af en toe terug.

Deze maand

De laatste tijd worstelde je met een aantal pittige zaken, maar je bent er bijna uit en je weet nu wat je NIET meer wilt. Dat lucht op, nu nog uitzoeken wat je WEL wilt. Kijk eens goed: er gebeuren allemaal wondertjes die je de weg wijzen. Het gaat je lukken.