In samenwerking met Kek Mama

Heerlijk uitje voor het hele gezin

18.05.2021 09:51
campina voorjaarstip mysterie oplossen

Wie is er niet te porren voor een spannend spel. Heb jij echte speurneuzen in je gezin? Duik dan samen in het Campina Boerderij Mysterie. Wie vindt het snelst de verdwenen koe?

 

 

Boer Koen is zijn lievelingskoe Sam kwijt. Daar baalt hij stevig van, want Sam is een bekende koe die al meerdere prijzen heeft gewonnen. Zelfs de ingeroepen politieagenten Youssef en Sophie kunnen het mysterie niet oplossen. Ze hebben duidelijk hulp nodig.
 

Campina Boerderij Mysterie 

Elk jaar organiseert Campina de Boerderijdagen. Een kijkje achter de schermen bij boeren door heel Nederland. Wat eten koeien, wat kun je allemaal van melk maken en hoe zetten Campina boeren zich in voor koe, natuur en klimaat? Dit jaar is het helaas niet mogelijk om dit live te organiseren, maar Campina bedacht daarom dit geweldige digitale alternatief.
 

Los het mysterie van koe Sam op

Boer Koen roept de hulp in van alle gezinnen in Nederland. Met spelletjes en opdrachten – zowel online als offline – wordt iedereen uitgedaagd deze verdwijning op te lossen. Het spel bestaat uit verschillende elementen, het is spannend en leerzaam voor het hele gezin. Help Boer Koen en ga samen met hem op avontuur.
 

Help Boer Koen

Meedoen is heel eenvoudig: hier vind je alle afleveringen van Boer Koen en de dossiermappen van de agenten. Daarin staan de opdrachten, spelletjes, hints en aanwijzingen om mee te helpen dit mysterie op te lossen. Zet ‘m op! 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >