In samenwerking met Kek Mama

Dit scheelt jou bakken tijd tijdens het koken

23.12.2021 09:00
keuken veiliger maken

Altijd fijn: tijd besparen in de keuken. Met een kraan waar zowel kokend, koud of bruisend water uit komt, ben je van alle gemakken voorzien. Klinkt dat kokende water nogal spannend? Welnee, veiligheid staat juist voorop.

Lekker makkelijk

Ken je de gemakken van Quooker al? Met de Quooker tap je supersnel en veilig kokend water uit de kraan. Zo maak je gauw je favoriete pasta of kun je in no time verse groente- en fruithapjes blancheren of pocheren voor je kind.
Kies je ook voor de CUBE erbij, dan hoef je nooit meer naar de winkel voor flessen bruiswater – komt dan namelijk óók gewoon uit de kraan.

Kindveilig

Een Quooker is heel veilig dankzij best wat veiligheidsmaatregelen. Zo heeft de kraan een kindveilige en draaibare bedieningsknop; niet open te krijgen door die grijpgrage handen. De kraan wordt niet heet aan de buitenkant, omdat deze goed geïsoleerd is. Als er kokend water wordt getapt, zie je dat meteen: de ring geeft opvallend licht bij de knop.

Stoten

Een Quooker bespaart kostbare ruimte, omdat het kokendwaterreservoir en de CUBE compact zijn. Hij bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het keukenkastje.  Alles komt dus uit één kraan, wat een hoop ruimte op het aanrecht scheelt. Je kookt direct veiliger, omdat je kind de (losse) waterkoker of fluitketel niet kan grijpen. Ook tap je met de Quooker nooit méér water dan je nodig hebt. 

Spetter

Denk je misschien dat je jezelf eens vergist en dat je dan per ongeluk met jouw hand de kokende waterstraal raakt? Mocht dit ooit gebeuren, dan is ook dáár over nagedacht. De waterstaal bestaat namelijk uit kleine druppels, zodat je geen massieve kokende plens water over je hand krijgt. Wel zo veilig en een fijn idee. 

Meer weten? Kijk op Quooker.nl