In samenwerking met Kek Mama

Dít kan een uitkomst zijn als je verkouden bent of een snotneus hebt

13.10.2020 08:09

Je neus, of die van je kinderen, heeft het zwaar te voorduren in het najaar. Gelukkig kun je iets doen tegen snot, irritatie of droogte. Wat? Dat lees je hier.

1.Reinigen maar

Je neus reinigen is de eerste stap om weer wat meer lucht te krijgen. Met een spray kun je zachtjes de neusholten reinigen wanneer deze verstopt zijn (bijvoorbeeld tijdens een verkoudheid) of bij allergische aandoeningen. Door het wegwassen van het overtollige slijm, stof, pollen of andere deeltjes in de lucht die in de neus zitten; kan jij of je kind weer opgelucht ademhalen.

2. Dorst lessen

Staat die verwarming maar te brullen op werk of school? Kans dat je neus aanvoelt als schuurpapier. Ook je neus kun je, net als je huid, hydrateren. Kies een neusspray met het dorstlessende ingrediënten. Otrivin Natural Aloe Vera neusspray is een zeewateroplossing zonder conserveermiddelen en 100% natuurlijk. Dit product bevat ook natuurlijk poeder van de Aloë Vera plant, die je vast kent uit jouw heerlijke beautyproducten: een echte vochtbooster. Aloe Vera staat om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen.

3. Verzachten

Maak er meteen een ochtendritueel van voor jouw gezin: ieder een eigen neusspray (niet delen) zo naast de tandenborstels. Otrivin Natural Aloe Vera neusspray is een milde zeewateroplossing zonder conserveermiddelen en 100% natuurlijk op basis van zeewateroplossing en Aloe Vera extract. Deze mag je dus elke dag gebruiken. De spray zorgt ervoor dat de neus een 3-in-1 verzorging krijgt: reinigen, hydrateren en ook verzachten. De toegevoegde Aloe Vera heeft een verzachtende werking op irritaties in de neus. Geschikt voor jou en je kinderen (ouder dan 2 jaar). Gebruik één a twee keer per dag per neusgat en je kunt er weer tegenaan.

Otrivin Natural Aloe Vera is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.