Bestel tickets voor Attractiepark Slagharen met 45 procent(!) korting

11.06.2020 14:25

Zin in actie? Breng een bezoek aan Attractie- & Vakantiepark Slagharen – daar rol je van het ene avontuur in het andere. En bestel je tickets via de Voordeelshop van Kek Mama, dan krijg je maar liefst 45 procent korting! 

Eén ding is zeker: in Slagharen vervelen jullie je geen moment. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt. Voor de kleintjes zijn er speeltuinen, zelfsturende auto’s en mini-attracties in overvloed. Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers. Oh, en als één dag je niet wild genoeg is, dan kunnen jullie altijd blijven overnachten.

 

Korting

Bestel hier je ticket voor € 16,50 per stuk (in plaats van € 29,90). Goed om te weten: een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een reservering verplicht. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 12 juli 2020. 

 

Hoe werkt het?

  1. Bestel een ticket in onze Voordeelshop
  2. Ga naar slagharen.com/nl/reserveer-bezoek
  3. Kies ‘ik heb een geldig entreeticket’
  4. Vul de barcode van je voucher in 
  5. Kies de gewenste dag waarop je het avontuur wilt beleven
  6. Vul eventueel het aantal kinderen in tot 4 jaar
  7. Controleer het overzicht, vul je gegevens in en reserveer je bezoek
  8. Er hoeft uiteraard niet meer betaald te worden
  9. Je ontvangt je reserveringsbewijs in je mailbox
  10. Neem tijdens je bezoek zowel je voucher(s) als je reserveringsbevestiging mee

 

De medewerkers van Slagharen zetten zich in om jou op een veilige manier een fantastisch Wild West avontuur te bezorgen. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf online te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook zijn er in het park overal desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers. Met deze garanties is een dagje uit nú net zo veilig als voorheen. Slagharen maakt een gezellig dagje uit weer mogelijk!