In samenwerking met Kek Mama

5 x zo beleef je een Afrikaanse zomer in Beekse Bergen

11.07.2019 09:18

Of je nou een dag of een weekend gaat, van al het fijns in Beekse Bergen kun je nooit genoeg krijgen. Gelukkig is het park deze zomer extra lang geopend. Summer of Africa, maar dan in Brabant. 

1 En we gaan nog niet naar huis…

Dat hoeft ook niet. Want tijdens Summer of Africa is het Safaripark tot acht uur ’s avonds geopend. Dat betekent extra veel tijd om op safari te gaan, the big five te spotten of gewoon even in alle rust over de savanne te staren. 

2 Brabantse nachten zijn lang

Oké, we gaan niet de hele nacht door. Maar op zaterdagavond wordt het nóg gezelliger in het park. In het Afrikadorp en op het Kongoplein vind je Afrikaans entertainment. Het slotconcert met alle artiesten wil je niet missen. 

3 Afrikaanse barbecue 

Als je even wilt bijkomen van een safari, de roofvogelshow of het voeren van de olifanten, kun je dat het beste doen op het Entreeplein. Dat wordt deze zomer omgetoverd tot African Summer Square, met een Afrikaanse barbecue. Kinderen kunnen zelf marshmallows roosteren terwijl jij met een cocktail op de zomer proost. 

4 Safari en Gamedrive 

Ga met je eigen auto op safari en sta oog in oog met de meest bijzondere wilde dieren die hier leven op de uitgestrekte vlaktes. Je kunt trouwens ook te voet, met de bus of boot op pad. Deze safari’s zijn inbegrepen bij je entreeticket. Wil je nóg dichterbij de dieren komen en leren over hoe zij hier leven? Boek dan een Gamedrive. Dan ga je met een ranger in een open Land Cruiser op reis tussen de dieren. 

5 Eindeloos avontuur 

Het ultieme Afrikaanse gevoel krijg je in het Safari Resort, als je overnacht in een luxe lodge, safaritent of boomhut. Wakker worden van het gebrul van de leeuwen en ’s ochtends een kopje koffie drinken onder toeziend oog van de giraffen. Afrikaanser wordt het niet. 

Summer of Africa in Safaripark Beekse Bergen, van 13 juli t/m 11 augustus tussen 10 en 20 uur. 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >