Fijne bh’s voor kleine borsten

25.05.2021 14:42
fijne bh's kleine borsten Beeld: Getty Images

Van push up tot een maximizer: met één van deze fijne beha’s geef je je kleine borsten meer volume en creëer je een prachtig decoletté.

Marlies Dekkers 

Deze prachtig zwarte bralette heeft geen vulling en beugels, waardoor-ie super sensueel en zacht aanvoelt op je huid. Maar de echte eyecatcher? Dat is zonder twijfel het lijnenpatroon in de zwarte jaqcuard stof.

– Voorgevormde cups
– Flexibele pasvorm
– Doorzichtig

Ja, ik wil ‘m

 

Sam Friday

Hou je van kant? Reken maar dat deze fijne beha al snel tot je favorieten behoort. De push-up geeft je borsten een lift en voorop zit een schattig strikje.

Ook verkrijgbaar in een paarse kleur.

– Voorgevormd
– Haaksluiting
– Polyamide en elastaan

Online bestellen

 

Lees ook:
Grote borsten? Dit zijn fijne beha’s >

 

Magic Bodyfashion

Push up, maar dan de overtreffende trap: met deze zelfklevende Va-Va-Voom Bra creëer je met een koordje in het midden een super push-up effect. Ondertussen blijven je schouders en rug volledig vrij. Een perfecte beha om te dragen in de zomer dus.

Geen zorgen trouwens dat-ie niet goed zit, want aan de binnenkant zit een uitsparing voor je tepels: zo zit de beha dus altijd op de juiste plek.

– Voorgevormd
– Te reinigen met water
– Valt normaal

Kopen

 

Hunkemöller

Deze voorgevormde maximizer heeft beugels en verstelbare schouderbandjes. Visueel lijkt het alsof je twee cupmaten groter hebt. Oftewel: een droom decolleté.

– Haak en oogsluiting
– Niet uitneembare cups
– 85% Polyester

In je winkelmandje

 

New Look

Houden we van: voor een zacht prijsje krijg je twee fijne push-up beha’s. De één is effen wit en de ander heeft een rood met wit bloemenpatroon.

– Push up
– Beugels
– Verstelbare bandjes

Koop ‘m hier

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >