5x de beste boeken voor moeders die je gelezen wilt hebben

15.11.2023 12:22

Op zoek naar fijn cadeau voor een andere moeder? Denk dan wat vaker aan een boek: want een beetje extra kennis om het leven leuker te maken, is altijd welkom.

Zo zijn er genoeg mooie, inspirerende boeken voor moeders. Die wil je niet alleen cadeau geven, maar absoluut ook zelf lezen.

Hier de beste tips van dit moment:

Happy Mom van Tessa Heinhuis

Perfect. Je wordt moeder en je leven is totaal anders. Hoe ga je dat doen zonder dat je jezelf kwijtraakt? Hoe denk je aan je eigen geluk als moeder? Je kunt kiezen voor jezelf, maar je moet wel weten hoe. In Happy Mom van Tessa Heinhuis leer je alles over de Mama Mindset, mindsetting en de kracht van jouw eigen keuzes.

Moeders van Esther Goedegebuure

Esther Goedegebuure spreekt openhartig over wat het moederschap voor haarzelf en andere vrouwen betekent. Want ondanks dat we zoveel meer zijn dan alleen moeder, is het vaak wel wat we het allerliefst goed willen doen. Met indrukwekkende vrouwen die naam hebben gemaakt in de politiek, de media of in de kunst en cultuur, praat ze over de manier waarop het moederschap hun identiteit bepaalt. Vol verhalen en inzichten van Dieuwertje Blok, Chantal Janzen, Sylvana Simons, Susan Smit, Anna Enquist, Romana Vrede, Aaf Brandt Corstius en veel anderen.

Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen van Philippa Perry

Iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig is. Maar hoe bereik je dat? In dit wijze en verfrissende boek staat alles wat er in de opvoeding écht toe doet en alles over de essentie van het ouderschap.

Master your mindset van Michael Pilarczyk

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef een persoonlijk verhaal over inzicht, bewustzijn en de kracht van gedachten. Hij vertelt hoe een plaatjesdraaier van Radio 538 zakenman werd en nu duizenden mensen inspireert als leraar in levenskunst.

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? van Francine Oomen

Na 25 jaar Hoe overleef ik is er nu het eerste deel voor de volwassen geworden lezers van toen.

Wat gebeurt er met je als er een heleboel is wat je aan niemand durft te vertellen?

Wat doe je als je je vrienden heel erg nodig hebt,
maar ze vier jaar lang niet gezien hebt?
Wat doe je als je akelige stemmen in je hoofd hebt?
Wat doe je als je je een complete puinhoop voelt,
terwijl je zelf psycholoog bent?
Wat doe je als je je anders voelt dan anderen? En anders bent?
Als je toekomstdromen als zeepbellen uit elkaar gespat zijn?