Winnen! Een Toniebox, het perfecte cadeautje voor de feestdagen

30.11.2023 09:45

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je kind waarmee hij uren zoet zal zijn? Zoek dan niet verder en schrijf je in voor deze winactie. Met de muzikale verhalenverteller Toniebox kan jouw kind even helemaal ontspannen. En dat levert jou? Juist, me-time. Win-win! Lees hieronder hoe je meedoet.

In de laatste maanden van het jaar kunnen kinderen snel moe, chagrijnig en overprikkeld raken door alle spanningen rondom de feestdagen. Met de Toniebox pak je even dat momentje van rust. En het mooie is: hij is helemaal kidsproof. Met de oortjes van de poppetjes kun je verhalen doorspoelen of terugluisteren. En natuurlijk kan de box tegen een stootje. Tip voor mama: zet je kind een koptelefoon op, zo kun jij ook even genieten in stilte.

De Toniebox is een hippe, nieuwe gadget voor kinderen. Met dit audiosysteem kunnen kinderen al vanaf 3 jaar naar Engelse verhalen, (slaap)muziek en audioboeken luisteren. En het werkt supersimpel. Je kind kan zijn favoriete poppetje, de (Creative-)Tonie, op de box te zetten en het audio-avontuur begint. De poppetjes variëren van Disney-figuren tot Peppa Pig en Paw Patrol. Er zijn 140 poppetjes verkrijgbaar met met elk hun eigen originele audio. Je kunt er zelfs voor kiezen om zelf een verhaal in te spreken! Vul hieronder het winformulier in en maak kans op een van de vijf starterset Tonieboxen die we weggeven ter waarde van €100. Let op: de verhalen van de starterset zijn in het Engels.