Nailed it: deze DIY manicure-set voor jou en je kleine wil je winnen

19.10.2023 08:00
Stick & go

De lak is nog niet droog of je kleine vraagt al; ‘Mama, mag ik ook?’ Hoe leuk is het dan om jullie nagels te matchen? Wij geven een speciaal DIY Manicureset voor ouder en kind weg. En nog beter: er komt geen geknoei met een potje aan de te pas.

Hartstikke leuk, dat old school lakken. Echt handig is het niet altijd met jonge kinderen. Denk je dat je nagels droog genoeg zijn voor een flesje geven/luier verschonen/smeren van een bammetje… blijft er toch knap weinig over van je lakwerk. Met gellak heb je dat geknoei niet, maar dan moet je wel nét de tijd vinden om iedere drie weken een half uur in de salon door te brengen. De oplossing? Nail wraps: net zo mooi, maar veel makkelijker. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kind zijn er nu kindvriendelijke nagelstickers!

Lakken eh plakken maar

Wij geven een, speciaal voor deze winactie samengestelde, DIY Manicure-set weg voor jou en je kleine van Stick&Go. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaand winformulier in te vullen. De winnaar krijgt bericht op 26 oktober.

Over Stick&Go

Stick&Go heeft naast de razendpopulaire gel nail wraps voor volwassenen, nu ook speciale stickers voor kinderen. Deze kindvriendelijke nagelstickers zijn niet alleen eenvoudig aan te brengen, maar blijven 3-5 dagen zitten (en zelfs langer met een extra laagje transparante nagellak). Wat nog beter is, voor deze kinderstickers heb je geen UV-lamp nodig, in tegenstelling tot de gel nail wraps.

*De prijs ter waarde van 80 euro bestaat uit twee sets kidsstickers, twee sets gel nail wraps met bijbehorende topcoat, een mini UV-LED lampje en Wrap Remover (een 100% natuurlijke nagel en nagelriemolie). De set is speciaal samengesteld voor deze winactie en niet online te verkrijgen.