Om op te vreten: deze heerlijke beautyproducten wil je hebben

01.04.2024 09:00

Een likje crème hier, een spuitje deo daar. Maar wat smeer of spuit je nu eigenlijk op je huid? Bij The Lekker Company weet je dat het goed zit, want deze producten zijn om op te eten (echt.) Uitproberen? Kan: wij geven maar liefst 10x een heerlijk pakket weg.

Dewi’s verzorgingslijn begon uit frustratie over de moeilijke termen die op een gemiddeld cosmetica-etiket staan. Je hebt toch geen idee wat er in zit? En dat terwijl je lijf veel opneemt van wat je erop smeert. Vergelijk het met eten, daarvan wil je toch ook van weten wat je binnen krijgt? Met een missie – praktisch eetbare cosmetica – startte zij The lekker Company.

Gezond en gelukkig

De lekker benadering van huidverzorging is eenvoudig: houd je huid gezond en gelukkig door natuurlijke en voedende ingrediënten te gebruiken. Daarnaast moeten alle producten gewoon lekker smeren, ruiken en heel goed zijn werk doen. Alle ingrediënten in Lekker-producten zijn zorgvuldig geselecteerd om 100% vegan en dierproefvrij te zijn. Op de verpakking staan alle ingrediënten in begrijpelijke taal, zodat je weet wat je precies wat je op je huid smeert! Ook geschikt als je zwanger bent en/of borstvoeding geeft.

Wat kun je winnen?

We geven 10x een heerlijk pakket weg twv meer dan €50. Hierin zit een deodorant mandarijn en citroen, deodorant woodland, lippenbalsem raspberry lemonade, zonnebrand spf 30 & Very berry body bar. Lekker!

Hoe kun je winnen?

Heel simpel: door het onderstaand winformulier in te vullen en Kek Mama en The Lekker Company te volgen op Instagram. De winactie loopt tot en met 8 april. Winnaars krijgen na die datum bericht.

Deze winactie is gesloten

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.