Naar buiten met je kleine? Deze draagzak moet je hebben (en zo krijg je ‘m bijna gratis)

30.04.2024 11:18

Eindelijk, de zon schijnt en de mooie dagen komen er weer aan. De hoogste tijd om de wereld te verkennen met je kleintje. Wij hebben dé musthave voor jou tijdens die heerlijke buitendagen. 

Samen wandelen door het bos, een rondje door het park of uitwaaien op het strand. Quality time met je baby is zo fijn. Het moeten sjouwen met je halve inboedel, nouja, minder. Wielen van de kinderwagen blijven vaak steken in zand en met je kleine op de arm til je je al snel een ongeluk. Daarom wil je met een draagzak op pad: zodat jij ook je handen vrij hebt om een bammetje onderweg te smeren, een ijsje te eten of zonder gedoe door de branding te wandelen. Wij hebben een favoriet: die van ByKay! 

Waarom?

Het Click Classic model van ByKay is gebruiksvriendelijk, stylish en ook nog eens hartstikke comfortabel. Met een simpele klik zit je baby veilig en wel tegen je aan. De draagzak is zo ontworpen dat hij met je kind meegroeit, tot ongeveer 15 kilo. De stoffen zijn zacht voor de huid, de pasvorm is ergonomisch verantwoord en je baby zit altijd in de ideale positie. En ja, deze draagzak is uniseks, dus zowel mama als papa kan ‘m met trots dragen. 

Nu gratis cadeau

Een draagzak kost wat, maar ook daar hebben wij een oplossing voor! Bij een abonnement van Kek Mama krijg je nu namelijk helemaal gratis een ByKay draagzak ter waarde van 149 euro.

Je kunt kiezen uit de modellen:

  • Click Classic Rib Mustard Brown
  • Click Classic Dark Jeans
  • Click Classic Steel Grey

Voor maar 79,60 krijg je dus 8x ons Kek Mama magazine én een geweldige draagzak van ByKay. Zo kun jij samen met je baby overal naartoe en kan je baby zo comfortabel mogelijk de wereld ontdekken.

Bekijk hier ons abonnement.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.