8x Kek Mama + gratis Play & Go Soft Baby speelkleed

Neem nu een halfjaarabonnement op Kek Mama en ontvang een Nijntje Play & Go cadeau. 

Geniet 8 nummers lang van heerlijke me-time met eerlijke en humorvolle verhalen van (bekende) moeders, herkenbare columns en hele fijne shoptips. Met dit leuke gewatteerde 3-in-1 baby speelkleed, opbergzak én reistas wordt uitstallen en opruimen een snelle klus.

Met dit halfjaarabonnement ontvang je 6x Kek Mama + 2 specials en een gratis Nijntje Play & Go speelkleed. Totaal voor slechts €60 (i.p.v. €125,75).

Nijntje Play & Go kleed bij een half jaar abonnement Kek Mama magazine

Dit krijg je allemaal

  • 6x Kek Mama
  • + 2x extra dikke Kek Mama specials
  • Nijntje Play & Go cadeau t.w.v. €64,95
  • Humorvolle verhalen van (bekende) moeders
  • Slechts €5,00 per nummer
  • 6x Kek Mama
  • + 2x extra dikke Kek Mama specials
  • Nijntje Play & Go cadeau t.w.v. €64,95
  • Humorvolle verhalen van (bekende) moeders
  • Slechts €5,00 per nummer

Ontvang een Nijntje Play & Go cadeau

Dit zeggen Kek Mama abonnees

Sanne
06-01-2023

Kek Mama is een fantastisch tijdschrift voor moeders of bijna-moeders. Ik ben zelf net moeder geworden en vind het heerlijk om te lezen over de ervaringen van andere moeders en hun tips en trucs voor het opvoeden van een kind. De artikelen zijn altijd up-to-date en de schrijfstijl is lekker luchtig. Ik kan Kek Mama dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een leuk en informatief blad voor jonge gezinnen.

Marieke
22-02-2023

Als moeder van twee kinderen is Kek Mama voor mij een onmisbaar blad geworden. Ik vind het vooral fijn dat er veel aandacht wordt besteed aan onderwerpen die voor mij als ouder relevant zijn, zoals opvoeding, gezondheid en balans tussen werk en privéleven. Daarnaast staan er ook leuke tips in voor dagjes uit met de kinderen en lekker koken. Het is een heerlijk blad om bij te ontspannen en tegelijkertijd nog wat nuttige informatie op te doen.

Femke
01-03-2023

Kek Mama is voor mij dé bron van inspiratie als het gaat om het moederschap. Het blad biedt veel praktische tips en handvatten voor het opvoeden van kinderen, maar ook voor het vinden van de juiste balans tussen werk en gezin. Ik ben zelf een drukke werkende moeder en vind het daarom extra fijn dat Kek Mama hier zoveel aandacht aan besteedt. Daarnaast is het ook gewoon een heel leuk blad om te lezen, met interessante interviews en persoonlijke verhalen van andere moeders. Ik raad het blad dan ook zeker aan aan andere drukke (werkende) moeders!