Veelgestelde vragen

Per 1 januari 2024 veranderen de abonnementen van Kek Mama. Hieronder vind je de veelvoorkomende vragen over deze verandering. Het belangrijkste voor jou als abonnee is dat jij helemaal niks hoeft te doen. Wij regelen alles voor je, zodat jij nog steeds kunt genieten van jouw me-time moment met onze extra dikke specials! 

Wat verandert er per 2024 aan mijn abonnement?

In 2024 verandert jouw abonnement op Kek Mama. Je ontvangt niet meer twaalf edities en vier specials per jaar, maar vier keer per jaar een extra dikke special.

Mooie glossy exemplaren zoals je van ons gewend bent, vol inspirerende en herkenbare verhalen en columns. Deze bewaarexemplaren kun je erbij pakken op jouw me-time moment.

Waarom veranderen de abonnementen?

Kek Mama is ervan overtuigd dat het glossy merk focus moet hebben op bewustwording en duurzaamheid. Jonge ouders hebben het druk en zijn meer en meer online minded.

Het uitgeven van een maandelijkse print editie is dan ook niet meer van deze tijd. Daarnaast worden de komende vier specials echte bewaarexemplaren. Die leg je, nadat je hem hebt uitgelezen, in de kast en kun je er op een later moment weer eens bijpakken.

Wanneer verschijnen de nieuwe edities in 2024?

Kek Mama special 1: 8 februari 2024
Kek Mama special 2: 20 juni 2024
Kek Mama special 3: 5 september 2024
Kek Mama special 4: 7 november 2024

Wat wordt de prijs van een abonnement?

Omdat we ontzettend blij zijn met jou als abonnee, krijg je eerst een actie abonnement met 25% korting. Je betaalt €29,95 voor 4 nummers (€7,49 per editie ipv €9,95). De actieperiode wordt na één jaar automatisch omgezet in een gewoon abonnement. Je betaalt dan €9,95 per kwartaal.

Hoe vaak wordt er geïncasseerd?

Net als nu wordt er per kwartaal geïncasseerd. De data van de incasso’s zijn rond de 24e van de maand in december, maart, juni en september.

Ik heb nog niet al mijn edities ontvangen, hoe lang loopt mijn abonnement nog door?

Je ontvangt in 2023 nog editie 11, editie 12 en het Winterboek. Deze drie edities worden ook met je afgerekend, want je betaalt Kek Mama per kwartaal* en alleen voor de edities die je sowieso nog ontvangt.

Vanaf 1 januari 2024 begint jouw nieuwe jaarabonnement met vier specials voor €29,95. Je hoeft hier niks voor te doen, wij zetten dit automatisch voor je om en zorgen dat het juiste bedrag wordt geïncasseerd.

*Heb je eerder een jaarabonnement afgesloten en in één keer betaald? Zie volgende vraag.

Ik heb een abonnement met een premie afgesloten en in één keer betaald. Wat nu?

Je krijgt je geld terug voor de edities die je niet meer ontvangt. Vanaf 1 januari 2024 begint jouw nieuwe jaarabonnement met korting: vier specials voor €29,95. Je betaalt dus €7,95 per kwartaal in het eerste jaar. De premie mag je houden. De terugbetaling zetten wij automatisch voor je in gang, evenals de afschrijving voor het nieuwe abonnement. Je hoeft hier niks voor te doen.

Mijn incassobedrag is lager dan ik gewend ben, waarom?

Het klopt dat  je incassobedrag lager is. Vanaf 2024 worden alle abonnementen vernieuwd. Op deze manier bouwen we jouw kwartaalbedrag richting het einde van het jaar op de juiste manier af. Zo betaal je niet teveel. 

Ik wil mijn abonnement stopzetten, want dit is niet het abonnement dat ik heb afgesloten. Wat jammer dat je jouw abonnement niet wil voortzetten. Je mag je abonnement te allen tijde opzeggen in verband met de huidige wijzigingen. Neem hiervoor contact op met klantenservice@kekmama.nl

Ik heb mijn abonnement na 1 oktober 2023 afgesloten. Wat verandert er dan voor mij?

Voor jouw abonnement verandert er niks. Op 1 oktober waren de nieuwe abonnementsvormen al gecommuniceerd en heb je een abonnement afgesloten met een bepaalde actieperiode. Jij kunt dus pas na deze abonnementsperiode weer opzeggen.