blue-monday-doorkomen

Blue Monday wordt niet voor niets de meest deprimerende dag van het jaar genoemd. Het is donker, koud en nat buiten, de gezelligheid van de feestdagen is naar de achtergrond verdwenen en goede voornemens zijn alweer verdrongen of verbroken.

In de stress schieten hoeft niet, want met deze tips kom je Blue Monday al fluitend door.

More content below the advertising

 

Maak een boswandeling

Niets lekkerder dan je verstand op nul en genieten van de natuur, terwijl je kind kan ravotten. Kom je weer even helemaal tot jezelf. Waar je moet zijn? De mooiste bossen in Nederland op een rij.

 

Waai uit op het strand

Als je meer een strandmens bent, is een dag uitwaaien op een van deze stranden misschien een idee. En als je nog een warme bak wilt, dan weet je van deze strandtenten in elk geval zeker dat ze het hele jaar open zijn

 

Ga lekker uiteten

Pannenkoeken? Burgers? Kaasfondue? Of toch liever een restaurant waar ze van alles en nog wat serveren? Waar je ook trek in hebt, er is keuze zat. Enige wat je hoeft te doen is reserveren.

 

Hang de hele dag op de bank (met Netflix)

Netflix op de bank: ideaal als je Blue Monday gestrekt en in pyjama wil doorbrengen. Hier vind je het leukste aanbod kinderseries op Netflix. En hier wat tips voor volwassenen, mochten je kinderen bij je schoonmoeder zijn.

 

Boek een weekend weg

Want wie wordt er nou niet vrolijk van een ontspannen weekend de hort op? Je kunt natuurlijk naar een leuke stad in Nederland gaan, maar voor deze buitenlandse bestemmingen zit je maar drie uur in de auto. Ook een optie, dus.

 

Of meteen een complete vakantie

Ja joh, meteen twee weken pakken: relaxter krijg je het niet. Blijf binnen Europa of kies voor een vakantiebestemming iets verder van huis. Nog een tip: de mooiste treinroutes van Europa.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >