Wil je jouw kind niet wakker maken net voor de jaarwisseling of heb je na die intensieve kerstdagen zelf al moeite om je ogen open te houden? Geen nood, want Netflix heeft dé oplossing: een countdown die je kan afspelen wanneer het jou uitkomt.

Hierdoor kan je zelf bepalen hoe laat het nieuwe jaar voor jou en het gezin begint. Ideaal, helemaal als je jonge kinderen hebt.
 

Tien video's

Er is keuze genoeg, want de streamingdienst heeft van tien verschillende series een countdown klaargezet. Bekijk de linkjes hieronder en eh... gelukkig nieuwjaar!

1. Fuller House

2. Puffin Rock

3. Trollenjagers

4. Skylanders Academy

5. Project MC²

6. Beat Bugs

7. Luna Petunia

8. Word Party

9. Lang Leve Koning Julien

10. Chasing Cameron

Na een traject van 2,5 jaar is presentatrice Saar Koningsberger zwanger. Om dit mooie nieuws met iedereen te kunnen delen, publiceert ze dagelijks een vlog. Wij selecteren elke week de leukste voor je, met vandaag: tips voor het gebruik van hydrofiele doeken. "Het schijnt een magisch ding te zijn waar je van alles mee kunt en je moet er minstens 25 hebben! 25?!"

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Het waren weer drukke dagen in huize Eden en Laurenz: Brandon heeft last van doorkomende kiezen, zo heftig dat-ie er al nachten van moet overgeven. Dus slapen? Daar komt het niet van. Bobbi: 'Niet te doen. Het is echt heel zielig.'

Bron: LINDA.tv

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >