Met déze kookboeken maak je de lekkerste recepten

21.06.2020 14:02
kookboeken voor de lekkerste recepten Beeld: Shutterstock

Om iets verrassends op tafels te toveren hoef je heus geen chef te zijn. Met deze kookboeken kan iedereen de lekkerste recepten maken.

Simpel

Saffraan-mosterdscones en burrata met gegrilde druiven: klinkt ingewikkeld, maar zoals de titel al zegt, zijn deze gerechten van de wereldberoemde chef Yotam Ottolenghi heel simpel te maken. Ideaal als je niet lang in de keuken wilt staan maar wél iets bijzonders op tafel wil toveren.

Je bestelt het boek hier.

 

VEG

Je wilt graag meer groenten eten, maar hoe? Vergeet een simpele stronk broccoli of een paar gekookte wortels en ga voor de groene succesrecepten van Jamie Oliver.

Je bestelt ‘m hier.

 

Burgers & BBQ Bites

Voor alle barbecue-fans is dit een must have. Reis mee met bbq-expert Jort Althuizen langs de staten van Amerika en ontdek hoe je de lekkerste sandwiches, taco’s en snacks op de bbq maakt.

Je bestelt het boek hier.

 

Lees ook:
Fotoserie: deze moeders kunnen nog wel een kooklesje gebruiken >

 

Easy Vegan

Van ontbijt tot diner en snelle snacks: in dit boek vind je recepten voor ieder moment van de dag – allemaal vegan. Het boek is bekroond met de Vegan Award voor Beste Vegan Kookboek van 2018.

Je koopt ‘m hier.

 

Thai

Een trip naar Bangkok is niet meer nodig. Dankzij dit boek tover je zelf in no time de lekkerste gerechten uit de Thaise keuken op tafel – van kipdumplings tot tom kha gai.

Koop het boek hier.

 

Cheesecake

Ze zien er niet alleen spectaculair uit, de cheesecakes die je met dit boek maakt smaken ook verrukkelijk. Met recht een ‘enkele reis naar de cheesecakehemel’. 

Bestel het boek hier.

 

Elke dag Lekker & Simpel

Het ideale boek voor als je gewoon lekker wilt koken, zonder poespas. De gerechten in dit boek kun je op iedere dag van de week maken en de meeste zijn ook nog eens kidsproof.

Koop ‘m hier.