Hier eet je de lekkerste hotdogs

28.01.2019 17:39
Beeld: Shutterstock Beeld: Shutterstock

Een hotdog gaat er bij je kind natuurlijk altíjd wel in. Daarom de leukste (en lekkerste) hotdog restaurants op een rij: smullen maar.

Dogma Hotdogbar – Utrecht

Van een Dwaze Dienaar, tot een Gruwelijk Gebed en een Pittige Pelgrim: de namen van de hotdogs op de menukaart zijn hier al leuk. Dat kinderen er meer dan welkom zijn, blijkt wel uit de naam die ze voor de hotdog voor kleintjes hebben gegeven: het Keurige Kind. Een heerlijk varkensworstje met krokante uitjes en friet. 

 

Bulls & Dogs – Amsterdam

De eerste hotdogbar van onze hoofdstad. Je bestelt er heerlijke hotdogs, maar ook milkshakes, burgers en wijn of cocktails. Voor de kinderen is er limonade of een sapje. Alle hotdogs zijn gemaakt door een lokale slager volgens eigen recept – niet geserveerd op een traditioneel broodje, maar op een Duitse pretzel.

 

Lees ook:
13x goedkoop uit eten met kinderen >

 

Hotdog Point – Den Haag

Een worstje van kip, rund of een vegetarische variant: bij Hotdog Point in Den Haag heb je volop keuze. Op het menu staan vijf verschillende soorten hotdogs – van de New Yorkse tot een Mexicaanse variant of zelfs één uit Marrakech – en voor kinderen is er een kindermenu.

 

Dwars Hotdogbar – Tilburg

Het is prima toeven bij dit hotdogrestaurant: of je nou zin hebt in een kipdog, een runddog of liever half om half. Als side dish kies je voor zoete aardappelfrietjes of nacho’s en je maaltijd is compleet. Handig: alle hotdogs zijn ook vegetarisch te bestellen.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >