Beeld: Shutterstock
Beeld: Shutterstock

Zoek je een gezellig restaurant in Utrecht waar het ook leuk is voor je kinderen? Wij helpen je een handje op weg.

Grand Café Zussen

More content below the advertising
kindvriendelijke restaurants Utrecht


Niet alleen zussen kunnen hier terecht, ook grote of kleine broers zijn bij dit restaurant aan het Jankskerkhof van harte welkom. Er is een speciale ‘zusjes en broertjes’-kaart met lekkere gerechten zoals broodjes en poffertjes. Uitgegeten? Dan kan je kind z'n lol op in de ballenbak, met de flipperkast of aan de knutseltafel.

 

Restaurant Hygge

kindvriendelijke restaurants Utrecht

Niet voor niets heet dit restaurant ‘gezelligheid’ op z’n Deens. Zowel binnen als buiten kun je heerlijk zitten en naast het ruime terras kunnen kinderen ’s zomers lekker spelen op het grasveld. Regent het? Geen probleem: binnen is een kinderhoek met wandspel en allerlei soorten speelgoed. Ook op de menukaart hebben kinderen genoeg te kiezen.

 

Lees ook:
Deze restaurants serveren de lekkerste burgers >

 

Restaurant Leen

kindvriendelijke restaurants Utrecht

Chinees eten met je kind? Dan moet je naar restaurant Leen in Utrecht. Hier kun je genieten van heerlijke kleine Aziatische gerechtjes die je met elkaar kunt delen. Kinderen kunnen zelf een speciaal menu samenstellen. Aan speelruimte ook geen gebrek: binnen is er een aparte speelhoek en buiten vind je schommels en een glijbaan.Restaurant Buurten

kindvriendelijke restaurants Utrecht

Kroketten, pannenkoeken, tosti’s, tomatensoepje of een banana split: het kindermenu biedt volop keuze bij Buurten. Dit restaurant heeft twee vestigingen, in Utrecht-Oost en Utrecht-West. Zoals ze zelf zeggen: een leuke, eigentijdse en huiselijke plek waar je elk moment van de dag... juist, even kunt komen buurten.
 

 

Restaurant Jozef

kindvriendelijke restaurants Utrecht

De kaart bij dit restaurant wisselt vier keer per jaar: ideaal dus om je steeds weer opnieuw te laten verrassen. Er worden mooie, verse gerechten geserveerd en voor kinderen is er een apart gedeelte op de kaart. Extra leuk: dit restaurant heeft een open keuken, dus je kind kan een kijkje nemen hoe het allemaal gemaakt wordt. Tenzij hij de hele avond niet weg te slepen is uit de speelkamer. 


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >