Wil je werken bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Hou je van schrijven, organiseren, social media en ben je altijd online? Dan zoeken wij jou! Kek Mama is per direct voor 5 maanden op zoek naar een kei van een stagiair(e) voor onze (online) redactie.

Kek Mama is hét merk voor leuke vrouwen die ook moeder zijn. We hebben o.a. een magazine en een snel groeiend online platform voor moeders met kinderen van 0-12 jaar. Humor en zelfrelativering,  daar draait het bij ons om. Met artikelen die je ook nog wil lezen als je uitgeteld op de bank ligt. En no worries: we hebben het op de redactie echt niet de hele dag over luiers en luizen.

Article continues after the ad

 

Wat ga je doen?

- Je werkt mee aan ons snel groeiende online platform. Een uitdagende klus, waarbij je kunt pionieren en onderzoeken. 
- Brainstormen, organiseren en inplannen van online acties op social media, website en nieuwsbrief
- Je maakt content die aansluit bij onze doelgroep. Voor online, voor social media en voor ons magazine. 
- Contact met vormgeving, marketing en diverse interne afdelingen 
- Als je wilt, kun je je stage combineren met een (afstudeer)onderzoek, zoals bijvoorbeeld m.b.t. de contentstrategie, of een andersoortig lezersonderzoek over print of online.  

 

Jij

- volgt een opleiding aan de school voor journalistiek, HBO Media, Informatie, Communicatie of een vergelijkbare opleiding
- hebt een goede, vlotte pen en hebt affiniteit met de doelgroep van Kek Mama
- bent supergoed online en hebt gevoel voor nieuwswaarde 
- bent leergierig, creatief, zelfstandig en communicatief
- blogt zelf al of hebt andere aantoonbare online ervaring. Dat is zeker een pré

 

Wij bieden

- Een stageplek van minimaal 5 maanden op onze gezellige en dynamische redactie. We hebben een klein team en je krijgt volop mogelijkheid om je te ontwikkelen in een prettige, open sfeer. Bij ons geen koffie- en kopieertoestanden, wel flink aan de bak met boeiend werk.
- een 36-urige werkweek
- Stagevergoeding € 350 bruto per maand

 

Enthousiast geworden? 

Stuur je motivatie + CV + 2 artikelen of blogs die passen bij een vrouwenmagazine of -platform naar Mariëtte Middelbeek (chef redactie) mariette.middelbeek@sanoma.com / 06 81456099