Hilarisch: de zéér herkenbare tweets van actrice Busy Philipps over klassenouder zijn

16.08.2018 15:09
Busy Philipps tweets klassenouder Beeld: BrunoPress

Je kent het wel: eerst lijkt iets een heel goed idee, tot je er realistisch naar kijkt en beseft dat je er totáál geen tijd voor hebt. En ja, ook beroemde actrices hebben daar last van, zo blijkt uit de berichten van Busy Philipps. 

Moeders denken dat ze alles maar moeiteloos kunnen combineren: hun werk, sociale leven, de kinderen, het huishouden en o ja, gezellig meedoen op de school van de kinderen. Actrice Busy Phillipps (bekend van Dawson’s Creek, en onlangs speelde ze in de film I Feel Pretty) is daarop geen uitzondering. Ook zij denkt soms superkrachten te hebben, terwijl ze in werkelijkheid veel te druk is. Onlangs overwoog Busy, ondanks haar volgepropte schema, om klassenmoeder te worden op de school van haar kinderen. Ze schrijft op Twitter dat ze even dacht dat ze werkelijk álles kan, maar toen besefte dat dit niet het geval is. En: dat dat oké is.

 

 

LEES OOK
10 momenten waarop ik helaas niet perfect ben >

 

Alles tegelijk

Dat Busy dit überhaupt overwoog is al opmerkelijk te noemen, want momenteel is ze druk met de voorbereidingen van haar late night talkshow, er komt een boek uit én er staan andere zakendeals op stapel. Dus tja, ze doet haar voornaam wel eer aan. Klassenmoeder worden, dat zit er nu even niet in, realiseerde ze zich gelukkig op tijd. 

 

 

Gewoon mens

En zo die je maar: ook Hollywood-sterren zijn maar gewone mensen. We doen als ouders allemaal ons best en nemen soms iets te veel hooi op onze vork. En daar is helemaal niets mis mee. 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >