Dit plaatsten BN’er-moeders deze week op Instagram

29.12.2017 12:32

Van foute kersttruien en warme chocolademelk tot aan een boswandeling: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN’er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Met opa en oma

 

Met opa & oma & snoetje boekje lezen! En alle woordjes nazeggen! ?

Een bericht gedeeld door Muck Siewertsz van Reesema (@muckepuk) op

 

De nieuwe masterchef

 

De kok van vanavond ?‍? #kerstmaal #christmas #meneertjeprecies #urenindekeuken #meditatief

Een bericht gedeeld door Sophie de Buisonjé (@sophiedbuisonje) op

 

Kerstoutfit

 

Verrukkelijk

 

THE ULTIMATE ?CHRISTMAS?CHEESECAKE Nog even snel een receptje voor de kerst. Eerlijk gezegd is dit de lekkerste cheesecake die ik in tijden heb gegeten en gemaakt #cheesecake #christmas De bodem Ingrediënten 50 gram pistache 40 gram suiker 200 gram koek 90 gram gesmolten boter springvorm 24cm bekleed met bakpapier Recept Verwarm de oven voor op 150 graden. Maal alle ingrediënten fijn in de foodprocessor. Druk het koekmengsel in de springvorm aan voor de bodem. En bak 10 min. Schakel de oven terug naar 120 graden. Cheesecakelaag Ingrediënten 300 gram suiker Snufje zout 5 ei gescheiden 800 gram roomkaas op kamertemperatuur 200 gram zure room op kamertemperatuur 1 vanillepeul 1 eetlepel abrikozenjam 75 gram pistachenoten fijngehakt 400 gram frambozen Poedersuiker Aluminiumfolie Een bak die in de oven kan en waar de springvorm in past Recept Klop de eiwitten met de helft van de suiker en een snufje zout stijf. Ongeveer 5 minuten. Roer in een andere kom de roomkaas, zure room met de suiker, en het merg van de vanillepeul glad. Roer er daarna 1 voor 1 de eigelen erdoor. Doe het geslagen eiwit bij de roomkaas en roer erdoor. Bekleed de buitenkant van de springvorm met aluminiumfolie. Giet de roomkaas in de vorm. Giet in de bak water. Zet hier de springvorm in. Zet dit 1,5 uur op 120 graden in de oven. Laat 4 uur afkoelen in de oven. En zet daarna 4 uur in de koelkast. Verwarm de abrikozenjam met een eetlepel water in een pannetje. Smeer de cheesecake hiermee in. Druk aan de zijkant de pistachenoten. Versier de bovenkant met frambozen. Strooi als laatste er poedersuiker overheen.

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Altijd lekker, zo’n warme choco

 

Fijne kerstavond allemaal?❤️?

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

 

Die ógen

 

Mijn aller liefste vriendje ? #MyHeart #BeetjeMoe ☺️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Lekker fout, die kersttrui

 

Knus

 

Heiligabend ✨

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

 

Frisse neus

 

Kerstwandeling ❤?

Een bericht gedeeld door Liza Sips (@lizasips) op

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >