Dit plaatsten BN’er-moeders deze week op Instagram

28.09.2018 10:14
BN'er-moeders op Instagram

Van klassieke kiekjes tot poseren op een nieuwe ‘bolide’: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN’er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Mooi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

forever?

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Mooie naam

Toch nog wat te leren

Die is er als de kippen bij

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vreemde eend….

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

De liefste knuffels

Lees ook
Dit plaatsten BN’er-moeders deze week op Instagram >

 

Als je van je stoel af wilt…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How to get your cat to properly ruin your furniture part two.

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Schat, adem graag

Zondag bakdag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is er aan het bakken vandaag? Chocolate Bockbeer Pretzel Bacon Cheesecake!! ???? Omdat het zondag bakdag is nog 1x het recept! Bodem 200 gram biscuits 200 gram pretzel 2 eetlepel suiker 100 gram gesmolten boter springvorm van 24 cm, ingevet met bakpapier bekleed Vulling 200 gram chocolade 250 ml stout bier 750 gram roomkaas 250 gram suiker 3 eieren 2 theelepel maizena 1 shot espresso 30 gram cacao Millionaires bacon 200 gram bacon 2 eetlepels maple syrup Roomkaastoefen 250 gram roomkaas 50 gram gesmolten boter 100 gram poedersuiker Bodem Doe alle ingrediënten in de foodprocessor en maal fijn. Stort in de springvorm en druk aan met een glas. Zet weg in de vriezer. Vulling Verwarm de oven voor op 170 graden en zet een bak met water onderin om stoom te creëren. Doe het bier en de chocolade in een pan en smelt onder roeren. Draai de roomkaas met de suiker glad ongeveer 7 minuten. Doe er 1 voor 1 de eieren erbij. Los de maizena en cacao op in de espresso en roer door de roomkaas. Roer als laatste het bier chocolade mengsel erdoorheen. Stort op de bodem. Bak 45 minuten. Laat helemaal afkoelen. Billionaires bacon Bak de bacon knapperig. Doe de maple syrup eroverheen en bak nog 1 minuut. Hak fijn. Roomkaastoefen Klop alle ingrediënten samen. Doe in een spuitzak.

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >