Best gelezen ZonZeeStress

Ons supergrappige filmpje, Anke's mening over blubberbuiken in bikini's, een lifehack om zand van je lijf te krijgen en meer. Dit zijn de vijf best gelezen #ZonZeeStress-artikelen tot nu toe.

1. #ZonZeeStress Kek Mama helpt

Step on board van Kek Mama Airlines en volg de instructies van stewardess Roos Schlikker. Hét recept voor een relaxte vakantie. En er zitten nog een toffe winactie én megagoede aanbieding bij ook. 

 

2. Hoezo niet in bikini als je moeder bent?

Met je blubberbuik en zwabberarmen in bikini, kan dat wel? Tuurlijk, zegt Anke Laterveer in haar #ZonZeeStress-column. Lekker doen.

 

3. Lifehack: zo krijg je zand van je lijf

Niks irritanters dan op het strand zonnebrandcreme willen smeren en jezelf ongewild een zandscrub geven. Na het zien van deze video is dat niet meer nodig. 

 

4. 5x leuke vakantieparken in Nederland

Nog niks geboekt, maar toch even eruit zonder teveel gedoe? Deze vijf vakantieparken in eigen land zijn echte aanraders.

5. Kek Mama Weekmenu

 

Deze week een Kek Mama Weekmenu met een  #ZonZeeStress-tintje. Snelle, handige happen die je zelfs op de camping zo in elkaar kunt draaien. Yes!

 

BN'er-moeders op Instagram

Van groupies, een onesie tot Valentijnsdag met voetbal: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Goeiemorgen...


 

Lief


 

Prachtige foto


 

Samen de wereld ontdekken


 

Jubileum


 

Op standje lam dan maar...


 

Maandag onesiedag


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

oude-versleten-bank-koesteren

Lauren Eberspacher belooft haar partner dat ze ooit die mooie witte bank uit de woonmagazines zullen kopen. Maar zolang er nog kinderen door het huis springen, kunnen ze hier alleen van dromen.

Op Facebook schrijft ze een ode aan de witte bank (én aan haar oude, versleten exemplaar).

 

Sapvlekken

'Lieve man', zo begint Lauren haar bericht. 'Je weet wel, die witte bank uit dat woonmagazine, ooit gaan we hiervoor sparen en kopen we er een. En hij zal schoon zijn. Niet vies van de sapvlekken, appelschillen en melk. Oh, en wanneer er mensen op bezoek komen, hoeven we niet al het speelgoed eraf te gooien: geen barbiearmpjes die in onze rug porren. We gaan gewoon met z'n allen zitten en genieten van het comfort van onze witte bank.'

 

Lees ook
Moet je zien: man stuurt z'n vrouw 'uitdagende' foto's terwijl hij schoonmaakt >

 

'Prachtige stof'

De moeder vervolgt: 'Op een dag voelen we aan de prachtige stof waar we jarenlang van hebben gedroomd en voor hebben gespaard. En dan zullen we de vlekken missen, want geen vlekken betekent dat onze kinderen niet zo klein meer zijn. De armleuningen zijn stevig en de kussens lekker donzig. Ik weet zeker dat het zo comfortabel zal zijn als we dachten, maar toch zullen we terugdenken aan de momenten dat onze kinderen van onze bank afsprongen, deden alsof ze superhelden waren of 'op avontuur' gingen. Ik denk dat we op die dag onze versleten bank missen.'

 

'De mooiste jaren van ons leven'

Daarom wil Laura haar oude bank koesteren, nu het nog kan. 'Laten we de vlekken blijven schrobben en de dekens blijven gebruiken. Laten we blijven knuffelen met onze kinderen en kijken hoe ze op avontuur gaan in onze woonkamer. Omdat de jaren die we met deze versleten bank hebben, ongetwijfeld de meest kostbare, vermoeiende en mooiste jaren van ons leven zullen zijn.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >