Actrice Jaime King en zoon dragen prachtjurken naar première

19.06.2018 12:07
Jaime King en zoon prachtjurken Beeld: BrunoPress

Voor de première van The Incredibles 2 kleedde de zoon van actrice Jaime King niet alleen zijn moeder, maar ook zichzelf fantastisch aan.

Jaime (39) liet zich op de rode loper vergezellen door haar vierjarige zoon, en deelde dat via Instagram. ‘Ik hou zoveel van hem!’, schreef ze bij de foto. ‘Hij zocht mijn lipstick én jurk uit.’ Ook voegde ze de hashtag #ifyoulikeitwearit toe.

 

Genderneutraliteit

Jaime spreekt zich regelmatig uit over genderneutraliteit, en omarmt alles wat haar zoon mooi vindt. Tegen Stylecaster magazine zei ze: “Hij is net David Bowie. Hij houdt van glimmers, roze, en felle kleuren, en is tegelijkertijd verliefd op de mooiste meisjes. Maar bovenal houdt hij gewoon van iedereen.”

De actrice startte in 2016 haar eigen gender-neutrale kledinglijn voor kinderen, en was daarmee de eerste ooit. Ze hoopt daarmee het belang van eigenwaarde en geluk bij kinderen te benadrukken. “Ik voelde me ook altijd aangetrokken tot mensen in het algemeen”, vertelde ze in het hetzelfde interview, “weliswaar met een lichte voorkeur voor mannen. Mijn moeder heeft me nooit veroordeeld wanneer ik relaties had met vrouwen. Zij is mijn inspiratie.”

Haar zoon speelt ondertussen onbevangen verder:

 

Oh, baby… You are gonna shake up this world. JAMES KNIGHT X FENDER ?⚡️?✔️?????

Een bericht gedeeld door Jaime King (@jaime_king) op

 

Lees ook
Dit meisje vindt gendernormen maar stom >

 

En deze kick-ass zeemeerminjurk willen we je niet onthouden:

 

Now and forevermore. We love you Elizabeth Kemp. @hooligandreamers_elizabethkemp ?

Een bericht gedeeld door Jaime King (@jaime_king) op

 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >