doek-digitale-fotos

Staan de foto’s van die onvergetelijke vakantie of het eerste babylachje alleen op je smartphone? Zonde eigenlijk, want voor je het weet kijk je er niet meer naar of ben je ze kwijt.

Print de mooiste herinneringen daarom eens uit en doe er wat leuks mee – zo kun je ze steeds opnieuw beleven.

 

Fotowand

Plak bijvoorbeeld een wand vol met foto’s in alle soorten en maten. Zet ze op verschillende planken, hang ze met knijpers aan een rek, sla ze ouderwets met een spijker in de muur of laat ze op behang afdrukken. Kijk voor wat inspiratie op sites als Pinterest en je ziet dat je alle kanten op kunt. Trouwens ook ideaal voor de kinderkamer.

 

Minimuseum

Raakt jouw kind na maanden nog steeds niet uitgepraat over de vakantie of zijn verjaardag? Dan kun je de mooiste foto’s van die momenten samen printen en een ‘expositie’ bij jullie thuis organiseren. Nodig opa, oma en de buren uit en je kind heeft ongetwijfeld een gezellige middag.

 

Slinger

Ook leuk: foto’s aan een slinger hangen. Het enige wat je nodig hebt is een touw en knijpers (geef ze samen met je kind een mooi kleurtje) en vervolgens kun je ‘m hangen waar je maar wilt.

 

Bedrukken

Van een mok tot kussens of op canvas doek: tegenwoordig kun je jouw foto's op van alles en nog wat laten bedrukken. De mooiste drie kies je uit en voor je het weet heb je jouw herinneringen in huis.

 

Win een PIXMA-printerpakket van Canon of fotoreportage in Kek Mama

Ga nu naar  mijnmooiste3.nl en deel jouw drie mooiste foto’s. Vertel vervolgens waarom de foto's voor jou zo bijzonder zijn. En vergeet ze niet te delen met je vrienden op social media met de hashtag #mijnmooiste3.

Zo maak je elke week kans op een PIXMA-printerpakket t.w.v. € 260 bestaande uit een PIXMA-printer type TS8151, fotopapier van verschillend formaat en een extra setje inkt. Of ga voor de hoofdprijs: een mooie reportage in Kek Mama met jouw verhaal.

BN'er-moeders op Instagram

Van afkoelen in het zwembad tot popcorn smokkelen: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Samen op tour


Handig, zo'n buik


Dat kan natuurlijk ook

 

Popcorn naar binnensmokkelen bij de filmhallen! #bioscoop #winnietbepooh #zohardgegierdvanhetlachensamen

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Lievelingssnurk


Lief

 

My heart is perfect because you are inside...

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op


Even afkoelen

 

Normally I don’t sit in food.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Dierenvriend


Lees ook
Dit plaatsten BN'er-moeders deze week op Instagram >

 

Ouders groeien ook

 

Werken & moederschap, niet altijd een makkelijke combinatie. Ik krijg vaak de vraag of ik me schuldig voel naar Scottie toe. Of jawel, de opmerking: waarom zou je werken, je hebt het financieel toch niet nodig? Ten eerste: waarom worden deze vragen altijd gedropt bij werkende vrouwen en vrijwel niet bij werkende mannen? Ten tweede: werken hoeft toch niet uitsluitend met geld te maken te hebben? Er zijn mensen die gewoon heel blij worden van wat ze doen. Die hebben het óók emotioneel nodig. Ambitie zit al van jongs af aan in mij. Ik móet werken. Ik wíl ondernemen. En ook wil ik altijd op mijn eigen benen kunnen staan. Dat geeft mij rust en de vrijheid mijn leven in te richten hoe ik dat wil. En dat verdwijnt bij mij niet ineens met de komst van een kleintje, al zoek ik dan natuurlijk ook naar een nieuwe balans om het allemaal zo goed mogelijk invulling te geven. Omdat ik óók genoeg tijd met haar wil hebben. Dus nee, me schuldig voelen over hoe ik het aanpak doe ik niet. Geloof ik kan je op tig manieren een goede moeder zijn, of je nu fulltime werkt, fulltime moeder bent of alles ertussenin. We proberen allemaal datgene te doen waarvan we denken dat het het beste is voor onze kindjes. En ik hoop op deze manier een voorbeeld voor mijn dochter te kunnen zijn. Vanmorgen las ik een gedicht van Joyce Maynard wat dat gevoel mooi omschreef: It's not only children who grow. Parents do too. As much as we watch to see what our children do with their lives, they are watching us to see what we do with ours. I can't tell my children to reach for the sun. All I can do is reach for it, myself. ☀️ #dusdat #ennuqualitytime #moederschap #succesvolondernemen #HappyLife365

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op


Stoer

 

♡ - voor @palavershop fotografie @annamariejanssen

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) op


Ze kijkt wel blij

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Actrice Liza Sips bevallen van dochter Charlize

Liza Sips is bevallen van een dochter. 'Welkom lief, klein meisje. Intens gelukkig en onbeschrijfelijk trots op onze Charlize Helena Manheim', schrijft de actrice bij de allereerste babyfoto op social media.

Liza en haar vriend Ralph hebben al een zoontje. Jonah werd in april 2016 geboren.

 

 

Lees ook
9x bevallingsfoto's waar je stil van wordt >

 

Zwangerschapstest

In januari maakte Liza bekend dat ze opnieuw zwanger was. Ze deelde een foto op Instagram en maakte ook nog een video van hét moment dat ze een zwangerschapstest deed.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >