gliss-kur-laura

Laura (34) is Marketingmanager van Kek Mama, moeder van Mels (1) en geen ochtendmens. Nooit geweest ook. Daarom is ze op zoek naar manieren om de schaarse tijd ’s ochtends zo efficiënt mogelijk in te vullen. 'Mijn nieuwste ontdekking zorgt ervoor dat mijn haar in ieder geval goed zit.'

'Het badkamermoment is heilig'

'Tijdens het spitsuur ’s ochtends is mijn badkamermoment heilig. Het is al gedoe genoeg om allemaal een leuke outfit aan te hebben en een goed ontbijt achter onze kiezen te hebben. Met douchen word ik wakker.  Anders ben ik niet vooruit te branden. Sinds kort gebruik ik de producten van Gliss Kur. Ze hebben voor alle haar struggles verschillende producten om je altijd op je best en mooist te voelen. Alles ruikt heerlijk en nog belangrijker: met snel resultaat.'

 

'Fris en wakker de deur uit'

'Mijn haar was ik met Gliss Kur Total Repair Shampoo en Conditioner. Na het douchen breng ik de haarkuur, Gliss Kur Direct Repair aan in mijn haar. Ideaal voor droog en beschadigd haar. Het werkt ook goed tegen het pluizen. Bij mij willen er nog weleens eigenwijze plukjes rechtop gaan staan namelijk. Ook fijn: het herstelt je haar, zodat het weer soepel en glanzend wordt. Daarnaast helpt het haarbreuk tegen te gaan. Binnen vijf minuten zit het goed en ga ik toch weer fris en wakker de deur uit.'

Test het zelf

Wil jij ook graag ervaren hoe de producten van Gliss Kur jou altijd op je best en mooist laten voelen? Doe dan nu mee! Als jij je opgeeft als insider dan krijg jij een Gliss Kur box thuisgestuurd om te testen en te laten zien hoe jij jouw zelfverzekerdheid een boost geeft via #createyourconfidence. Doe je mee? Geef je dan nu op!

het_bestaat_een_spa_met_oppas_voor_je_kind

Je fantaseert al maanden van een dagje spa, maar de oppas laat het afweten. Wat doe je dan? Je boekt gewoon een ticket naar L.A. en gaat naar Spa Lé La, waar heuse nanny's rondlopen.

Oké, vrijwel ondoenlijk natuurlijk om alleen hiervoor naar de andere kant van de wereld te vliegen, maar wel leuk dat 't bestaat. 

 

'Goed voor jezelf zorgen'

Het idee is bedacht door Trina Renea. Zij is (hoe kan het ook anders) moeder en weet uit ervaring dat je af en toe snakt naar wat relaxtijd. "Iedere ouder zou goed voor zichzelf moeten zorgen", zegt ze tegen Babble. “Dan ben je niet alleen beter voor jezelf, maar ook voor je kind." En eerlijk: daar heeft ze wel een punt. Want wie kan het na tig gebroken nachten nog opbrengen om in alle kalmte een driftige peuter van een supermarktgrond te plukken? Juist. Niemand.

 

Lees ook
Opvoeden zonder stress: 6 (ontspannings)tips >

 

Knutselen, dansen en yoga

Tijdens de massages hoef je trouwens niet te piekeren over of je kind het wel naar z'n zin heeft, want de professionele nanny's doen alles om het kinderen naar hun zin te maken: van knutselen en dansen tot zelfs yogaën. Wel goed om te weten (mocht je halsoverkop tóch besluiten om te gaan): je mag je kind twee uur buiten je zicht laten; daarna moet je ‘m 30 minuten zelf entertainen voor je verder kunt.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >
tips-verzachten-keelpijn

Vanaf het moment dat het eerste blad van de boom waait, weet je: keelpijn ligt op de loer. En omdat moeders nu eenmaal nooit ziek zijn (of nou ja, nooit ziek kúnnen zijn), hebben we wat tips om de boel te verzachten. 

Met dank aan Styletoday.

 

1. Drop

Win-winsituatie voor de zoetekauw. Het is namelijk bewezen dat drop de pijn verzacht én die irritante kriebels in de luchtwegen vermindert.

 

2. Salie

Wordt al eeuwenlang gebruikt om ontstekingen te verhelpen en om pijn te verzachten. Tip: voeg wat gedroogde salie toe aan een mok heet water of aan een kom kippensoep. Ben je zo weer opgelapt.

 

3. Banaan

Hoe een banaan helpt tegen de keelpijn? Simpel: een banaan zit vol vitamine C, wat weer helpt tegen verkoudheid en vooral tegen de pijn in je keel. Ook lekker is om de banaan bevroren te eten.

 

Lees ook
Onderzoek: hierdoor eet jouw kind voortaan wel alle groenten op >

 

4. Gekookte kool

Deze groentesoort zit vol met antioxidanten. Extra tip: kook 'm met olijfolie om al je ontstekingskansen te verlagen.

 

5. Gekookte wortelen

Het maakt niet uit hoe je ze eet - gebakken, gestoomd of geroosterd, maar wortelen helpen je vitamine A binnen te krijgen. Ook zitten ze vol met natuurlijke pigmenten die je huid een oppepper geven.

 

6. Thee

Maak voor jezelf een pot thee met gember, kamille of honing en plof met een deken op de bank zodra je kinderen naar de oppas of naar school zijn. En laat het huishouden lekker voor wat het is.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >