Zo kun je je winterlaarzen nu al dragen

15.04.2000 09:06
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Er is goed nieuws voor alle laarzenliefhebbers onder ons: de nieuwste winterlaarzen kunnen we ook nu al dragen. Staan ze jou ook zo aan te staren vanuit de doos of schoenenkast? Met deze outfit inspiratie stijl je je lievelingslaarzen voor dit moment. 

Kun je niet wachten om de kaartjes van je gloednieuwe laarzen af te halen? En ben je stiekem aan het wachten op het slechte weer? Dat hoeft met deze stijltips echt niet meer. We verzamelden drie outfits waarin je met je winterlaarzen aan zo de deur uit kunt stappen. Weer of geen weer.

Overknee boots In combinatie met een rok

De overknee boots zijn dit najaar goed vertegenwoordigd. Door ze te stijlen met een korte rok of broek, zorg je ervoor dat je het niet koud krijgt als er een fris windje opsteekt. En door het kleine stukje bloot dat je laat zien, houd je het spannend en sexy. 

Chelsea boots onder een lange wijde jurk

Grof, groffer, grofst. De chelsea boots vinden we deze winter en herfst in de stoere variant. Het liefst met een flinke zool waar je spontaan centimeters van groeit. Praktisch en comfortabel zijn ze zeker, maar wist je dat deze winterlaarzen ook makkelijk te combineren zijn met een zomerse jurk? 

Het contrast tussen een wijde jurk met vrolijke print en de stoere laarzen, zorgt namelijk voor een stijlvolle outfit die ook nog 's heerlijk zit. En door de lengte en volume van de jurk is de look perfect voor het wisselvallige weer. 

Bermuda shorts met hoge laarzen met hak

De bermuda shorts is een van de meest besproken zomer items van dit moment. De een vindt ze fantastisch, de ander ziet zichzelf er absoluut niet in lopen. Welk team je ook bent: de bermuda shorts blijven ook dit najaar in de winkels hangen. En dan vooral in de chique leren variant. 

Door ze te combineren met hoge laarzen tot de knie, creeër je een klassieke look. Zeker gecombineerd met goede basics zoals een wit T-shirt en een grof vest.