Welke jurken kun je het beste dragen met kleine borsten?

20.04.2000 08:01
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Het is lente! En daar hoort een garderobe vol jurken bij. Al kan je je daar soms onzeker in voelen als je een kleine borstmaat hebt – maar dat is alles behalve nodig.

Want ook met een kleine cup kun je de show stelen in een jurk tijdens die ene speciale gelegenheid. We snappen dat misschien niet alle modellen even goed voor jou zijn weggelegd, maar er zijn héél veel jurken die júist jou hartstikke prachtig staan. Benieuwd welke dat voor jou zijn? We vertellen 't je al te graag.

Welke jurken kun je het beste dragen met kleine borsten?

In principe kun je natuurlijk alles dragen als je je er goed in voelt, maar in een paar exemplaren kom je met jouw figuur extra goed weg. Je kunt een rechte jurk heel goed hebben, in tegenstelling tot vrouwen met grote borsten. Hij valt elegant om jouw lichaam, zonder dat je er voller door lijkt. Ook in de slip dress - die op het moment helemaal hip is - straal je met een kleine borstpartij. Laat je liever niet te veel zien van je hals of decolleté? Dan staat een jurk met col of hoge hals jou ook hartstikke goed. Zo creëer je de illusie van een maatje groter, zonder dat je aan de slag moet met push-up bh's. Zijn deze jurken niet per se jouw ding? Een overhemdjurk is deze lente hartstikke on trend. Stroop de mouwen op voor een casual effect.

Dress to impress