Van citrus tot cacao: 5x heerlijke bodylotions

18.07.2020 11:32
bodylotions Beeld: Shutterstock

Wil je uitdroging voorkomen en je huid zacht en soepel houden? Gebruik dan een lekkere bodylotion. Wij zetten er een aantal op een rij die je huid goed hydrateren en ook nog eens verrukkelijk ruiken.

Suikerspin

Met een bloemengeur en de verrassende combinatie van roze peper en suikerspin is dit een zoete, maar frisse bodylotion. Inclusief natuurlijke glitters.

Je bestelt de bodylotion hier.

 

Komkommer

Deze lotion met komkommerextract en aloë vera is niet alleen goed voor je huid, je helpt het milieu ook nog een handje. De tube is namelijk gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede materialen.

Je bestelt de bodylotion hier.

 

Lees ook:
Altijd zachte handen met deze fijne crème >

 

Citrus

De lotion van Biotherm dringt gemakkelijk door tot de huid, zodat je die fris en goed gehydrateerd kunt maken én houden. Deze variant heeft een lekkere citrusgeur.

Je koopt ‘m hier.

 

Vanille & amandel

Het voelt aan als olie, maar is een lotion: met de Nivea Vanille & Amandel Body Olie in Lotion krijg je het beste van twee werelden. Zo heb je tot wel vierentwintig uur lang een zachte, stralende huid.

Je bestelt ‘m hier.

 

Cacao

Een must have, deze bodylotion. Want hij helpt rimpels tegen te gaan, kalmeert je gespannen huid tijdens én na de zwangerschap en beschermt tegen uitdroging. En alsof dat nog niet genoeg is, hij ruikt ook nog eens heerlijk naar chocola.

Je koopt de bodylotion hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >