Stevige kuiten? Deze laarzen zijn perfect voor jou

14.04.2000 14:00
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Altijd gedacht dat je met brede kuiten alleen lage winterlaarzen kon dragen? Niets is minder waar. Met deze drie hoge modellen stap je ook met bredere kuiten mooi het nieuwe seizoen in.

Zoek je je iedere winter suf naar laarzen voor jouw kuiten? Na het lezen van dit artikel wordt de zoektocht naar een nieuwe winterlaars een fluitje van een cent. Want je kunt heus een hoge laars aan, mits je kiest voor het juiste model. 

#1 Afzaklaarzen

Deze laarzen zijn een van dé laarzentrends van het nieuwe seizoen. Doordat ze afzakken hebben ze een bredere schacht en zijn ze perfect voor jouw vollere kuiten. Je combineert de laars met een midi jurk of kokerrok, maar ook een strakke jeans staat hier goed bij. 

#2 Cowboylaarzen

Cowboylaarzen zijn een aanwinst voor je najaarsgarderobe. Of je ze nu draagt onder een zwierige jurk of een jeans; ze maken iedere outfit af. Ook fijn: door de brede bovenkant passen jouw brede kuiten er zonder getouwtrek in. Is het leer nog niet soepel genoeg? Trek dan een boterhamzakje aan over je sokken en je glijdt zo de laars in. 

#3 Paardrijlaarzen

Ook met brede kuiten kun je mee gaan met de laatste trends. Dit najaar blazen we nieuw leven in de paardijlaars. In plaats van bedekt met modder, zijn ze vervaardigd van soepel leer in allerlei kleuren. En door de brede schacht zijn ze perfect voor jou. Je draagt ze onder een skinny jeans en een casual top.